• Vivani blond chokolade Santo Domingo

 

Økologisk

Panama Chokolade

Med nektar fra kokosblomst

 

Økologisk kokosnøddesukker er udvundet af nektaren fra blomsterne på kokospalmen og bliver ikke raffineret. Det betyder, at nektarens dyrebare indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter forbliver bevaret. Det er en sjældenhed blandt naturens egne sødemidler og diabetiker-venligt, da det har et lavt glykæmisk indeks på 32.

 

Nektaren fra kokosblomsten har sin helt egen særlige smag, der mest minder om karamel, og det er endnu ret usædvanligt at gøre brug af denne nektar til at søde chokolade med.

 

Kakaobønnerne i Panama-serien er høstet i Panama, der ikke fylder meget på chokolade-landkortet i forhold til ”storebrødrene” Peru og Ecuador og snarere er at betragte som en kakao-provins end et kakao-land. Ikke desto mindre har netop denne ”ø-kakao” sin helt egen milde smag med et strejf af frugt, og i et samspil med den bløde sødme fra kokos-nektaren så er denne serie af chokolade-barer blevet et hit hos chokolade-gourmet’er.

 

Det største kooperativ COCABO i det vestlige Panama består af 1500 kakao-producenter, og hertil kommer en lang række producenter i andre egne af landet, for eksempel på Bocas del Toro-øerne. Her er stort set alle producenter indfødte bønder, som har dedikeret deres liv til dyrkning af økologisk kakao. En bæredygtig og nænsom omgang med naturen er en del af deres kultur og giver sig til kende i såvel dyrkningen som høsten af kakaobønnerne.

 

Varianterne i Panama-serien består af ”Smooth Mælkechokolade 37 % kakao”, der er en lækker og blød mælkechokolade, ”Mørk Mælkechokolade 50 % kakao”, der er en ganske særlig chokolade, der balancerer mellem mørk og mælkechokolade og har en smeltende konsistens, ”Fin Mørk Chokolade 75 % kakao” er en bitter men stadig mild chokolade, hvor kokosnøddesukkeret tilføjer noget ganske særligt, ”Fin Mørk Chokolade 92 % kakao” er en fin mørk chokolade med højt kakao-indhold, og ”Fin Mørk Chokolade 99 % kakao” er sidst-ankomne nyhed i rækken af Panama-chokolade.

Vivani blond chokolade Santo Domingo

Ingredienser
Palmesukker*, kakaomasse*, kakaosmør*, SØDMÆLKSPULVER*, FLØDEPULVER*, SKUMMETMÆLKSPULVER*, bourbon vaniljeekstrakt*. *= Fra økologisk landbrug. Kan indeholde spor af nødder og gluten. Min. 50% kakao.
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr
Om produktet
Varenr.2560
VarenavnVivani blond chokolade Santo Domingo
EAN nummer4044889002560
OprindelseslandTyskland
Nettovægt100 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2451/590
Fedt44,2
- heraf mættede fedtsyrer27,2
Kulhydrater37,5
- heraf sukkerarter34,8
Protein7,7
Salt0,22
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afnødder og gluten
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coalas Naturprodukter ApS © 2018
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08