• Vivani mørk chokolade mhele mandler

 

Sanselig nydelse

Økologisk chokolade

Med socialt ansvar

 

Denne økologiske chokolade har en konsistens, der gør den til en særlig sanselig nydelse. Chokoladen er samtidig et bevis på, at der tages ansvar både for jordens økosystem og for at skabe forbedringer i de sociale livsbetingelser for mennesker i de lande, der leverer råvarerne.

 

Kakaobønnerne er høstet i sydamerikanske lande som Den Dominikanske Republik, Ecuador og Panama eller i Central- og Sydafrika, da tropiske lande rummer de ideelle betingelser for dyrkning af råvarer som kakaobønner samt rørsukker og vanilje. Høsten sker uden brug af børnearbejde, hvilket mærkaten ”It’s one world – stop child slavery” fortæller på emballagen.

 

Ligesom chokoladen skal leve op til højeste kvalitetskrav, er det samtidig af største vigtighed at bidrage til at opretholde sunde dyrkningsmetoder i lande, der leverer råvarer til den gode økologiske chokolade. Ved udviklings- og hjælpeorganisationers mellemkomst er det blevet muligt for små producenter at undgå brug af mellemmænd og dermed selv få fortjenesten for deres arbejde. Chokoladen er således med til at give landmænd i Latinamerika og Afrika bedre levevilkår.

 

Der er anvendt 100 % økologiske råvarer fra certificerede øko-producenter uden brug af emulgator.

Chokoladen er sødet med rå rørsukker, hvilket giver et højere indhold af mineraler i forhold til raffineret hvidt sukker, og samtidig sikrer det, at den gode kakao-smag forbliver intakt.

 

”Best of Bio” er en af de priser, som chokoladen er tildelt, hertil kommer en lang række guldmedaljer på Bio Fach, alle opnået for den fine kvalitet.

 

De smukke malerier på emballagen er skabt af kunstneren Annette Wessel ud fra hver enkelt chokoladebars smag og særkende.

Vivani mørk chokolade mhele mandler

Ingredienser
Kakaomasse*, rårørsukker*, MANDLER* 20%, kakaosmør*, HASSELNØDDEpasta*.*= Fra økologisk landbrug. Kan indeholde bestanddele af nødder, mælk og gluten. Min. 55% kakao.
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr
Om produktet
Varenr.8602
VarenavnVivani mørk chokolade mhele mandler
EAN nummer4044889011593
OprindelseslandTyskland
Nettovægt100 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2455/592
Fedt43,4
- heraf mættede fedtsyrer20
Kulhydrater37,6
- heraf sukkerarter31
Protein8
Salt0,01
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afnødder, mælk og gluten
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coalas Naturprodukter ApS © 2018
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08