• Ombar kokos 60% Øko chokolade

 

Økologisk raw chokolade


Med højt flavanol-indhold


Den lave temperatur-proces gør, at kakaobønnerne bevarer et 6 gange højere indhold af flavanoler end tilsvarende produkter med samme høje kakaoindhold. Samtidig højner frugt, kokossukker og probiotika barerne i forhold til, hvad man ellers sædvanligvis forbinder med chokolade. 


Alle Ombar er sødet med kokossukker, der er rig på mineraler og har et lavt glykæmisk indeks. Kokossukker er fremstillet af nektar fra kokospalmen. 


Fire barer indeholder probiotika, lactobacillus acidophilus, der er en mælkesyrebakterie. Det er følgende barer: Coco Mylk - 90 % Raw Cacao - Jordbær og Kokosnøddecreme - samt Kokosnød 60 %.


Ombar er en kilde til magnesium og mangan. 


Alle Ombar er 100 % økologiske, mælkefri og veganske, fremstillet af kvalitetschokolade fra Ecuador.


Ombar kokos 60% Øko chokolade

Ingredienser
Raw kakaomasse*, kokos nødde sukker*, raw kokos nødde creme (13%)*, kakaosmør*, knuste vaniljestænger*, Bacillus Coagulans GBI-306086 (0,4%). *= Fra økologisk landbrug. Min. 60% kakao. Kan indeholde spor af nødder og soja.
Holdbarhed
Holdbarhed9 mdr
Om produktet
Varenr.1123
VarenavnOmbar kokos 60% Øko chokolade
EAN nummer5060102661108
OprindelseslandEngland
Nettovægt35 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2068/500
Fedt38,8
- heraf mættede fedtsyrer34,8
Kulhydrater39,5
- heraf sukkerarter30,5
Kostfibre10,3
Salt0,1
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afNødder og soja
LivsstilRaw,Økologisk og Vegan
MærkningRaw,Økologisk og VEGAN

Coalas Naturprodukter ApS © 2018
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08