• Hvid chokolade med citron og kanel

Glutenfri og økologisk

Tapas Chokolade - Hvid

Citron og kanel

Økologiske friske citroner får i mødet med kontrasten fra kanel en særlig lækker karakter af blød og velduftende chokolade, der opleves som en intens og rig smag direkte fra naturen. Chokoladen opleves som en hel lille fuldendt ret for sig – deraf navnet Tapas Chokolade.

Alle ingredienser, der er økologiske og glutenfrie, er omhyggeligt udvalgte hos små producenter, der dyrker og høster med respekt for miljøet og uden brug af pesticider. Kakaobønnerne er høstet i Den Dominikanske Republik og Caribien.

Tapas Chokoladen stammer fra Spanien, hvor varianten af hvid chokolade med citron og kanel indgår i en serie af chokolade, der er så velsmagende og fuld af karakter, at samtlige må betegnes som gourmet-chokolade. Den egner sig til et glas vin, og den passer flot ind på tapas-bordet som den virkelig fine og raffinerede afslutning til den søde tand, ligesom den en værdsat gave i sig selv eller som en særlig værdifuld lille hilsen i gavekurven.

Tapas Chokoladen adskiller sig fra anden chokolade ved at bestå af specielle og ganske særligt udvalgte smage og afbalancerede smags-kombinationer. Mandel kombineres således meget vellykket med honning, mens appelsin kombineres til en fint afstemt smag med kardemomme, og mynte indgår i flot harmoni med mørk chokolade i en blød og meget aromatisk nydelse. I chokolade-varianten med olivenolie er anvendt den fineste økologiske ekstra jomfru-olivenolie. Spaniernes naturlige flair for at gøre brug af solskin-køkkenets gode råvarer og krydderier udfolder sig med fuld styrke i denne chokolade, der er fuld af charme og varme og har evnen til at give den ekstraordinære oplevelse, man ellers kun kan drømme om. 

Hvid chokolade med citron og kanel

Ingredienser
Rørsukker*, kakaosmør* ( mindst 30% kakaosmør), MÆLKEPULVER*, 0,2% kanel*, 0,1% citron*, emulgator: SOJA lecithin. * = Økologisk produceret.
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr.
Om produktet
Varenr.99140
VarenavnHvid chokolade med citron og kanel
EAN nummer99135
OprindelseslandSpanien
Nettovægt70 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2399/573
Fedt36,9 g
- heraf mættede fedtsyrer22,2 g
Kulhydrater53,9 g
- heraf sukkerarter53,6 g
Kostfibre0 g
Protein6,3 g
Salt0 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerSojalecithin, mælkepulver
Kan indeholde spor afMandel, hasselnød og pistacie
LivsstilØkologisk og glutenfri
MærkningØkologisk og glutenfri

Coalas Naturprodukter ApS © 2019
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08