Glutenfri og økologisk

Tapas Mælke-chokolade

Appelsin og Kardemomme

Det fine strejf af orangeblomst forener sig med kardemomme i denne bløde og velsmagende chokolade, hvor den nostalgiske appelsinsmag gør varianten til et hit og for nogle måske endda bringer frydefulde minder om julen.

Chokoladen opleves som en hel lille fuldendt ret for sig – deraf navnet Tapas Chokolade.

Alle chokoladens ingredienser, der er økologiske og glutenfrie, er omhyggeligt udvalgte hos små producenter, som dyrker og høster med respekt for miljøet og uden brug af pesticider. Kakaobønnerne er høstet i Den Dominikanske Republik og Caribien.

Tapas Chokoladen stammer fra Spanien, hvor varianten med appelsin og kardemomme indgår i en serie af chokolade, der er så velsmagende og fuld af karakter, at samtlige må betegnes som gourmet-chokolade. Den egner sig til et glas vin, og den passer flot ind på tapas-bordet som den virkelig fine og raffinerede afslutning til den søde tand, ligesom den en værdsat gave i sig selv eller som en særlig værdifuld lille hilsen i gavekurven.

Tapas Chokoladen adskiller sig fra anden chokolade ved at bestå af specielle og ganske særligt udvalgte smage og afbalancerede smags-kombinationer. Mandel kombineres således meget vellykket med honning, mens friske citroner i mødet med kanel får en særlig lækker og intens smag og fylde, og mynte indgår i flot harmoni med mørk chokolade i en blød og meget aromatisk nydelse. I chokolade-varianten med olivenolie er anvendt den fineste økologiske ekstra jomfru-olivenolie. Spaniernes naturlige flair for at gøre brug af solskin-køkkenets gode råvarer og krydderier udfolder sig med fuld styrke i denne chokolade, der er fuld af charme og varme og har evnen til at give den ekstraordinære oplevelse, man ellers kun kan drømme om. 

Mælkechokolade med appelsin og kardemomm

Ingredienser
Rørsukker*, kakaosmør*, SØDMÆLKSPULVER*, kakao* (mindst 36% kakao), 0,2% appelsin*, 0,1% kardemomme*, emulgator: SOJA lecithin. * = Økologisk produceret.
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr.
Om produktet
Varenr.99138
VarenavnMælkechokolade med appelsin og kardemomm
EAN nummer8437014211948
OprindelseslandSpanien
Nettovægt70 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2360/564
Fedt36,3 g
- heraf mættede fedtsyrer21,8 g
Kulhydrater51,4 g
- heraf sukkerarter50,3 g
Kostfibre0 g
Protein6,3 g
Salt0 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerSOJALECITHIN
Kan indeholde spor afMandel, hasselnød og pistacie.
LivsstilØkologisk og glutenfri
MærkningØkologisk og glutenfri

Coalas Naturprodukter ApS © 2018
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08