• Mælkechokolade med honning og mandel

Glutenfri og økologisk

Tapas Mælke-chokolade

Mandel og Honning

Sydens solmodnede økologiske mandler og økologiske honning er kombineret på en særlig vellykket måde i denne chokolade, der opleves som en hel lille fuldendt ret for sig – deraf navnet Tapas Chokolade. Sødmen i den bløde og runde smag møder kontrasten fra mandlernes sprødhed, der giver karakter.

Alle chokoladens ingredienser, der er økologiske og glutenfrie, er omhyggeligt udvalgte hos små producenter, som dyrker og høster med respekt for miljøet og uden brug af pesticider. Kakaobønnerne er høstet i Den Dominikanske Republik og Caribien.

Tapas Chokoladen stammer fra Spanien, hvor varianten med mandel og honning indgår i en serie af chokolade, der er så velsmagende og fuld af karakter, at samtlige må betegnes som gourmet-chokolade. Den egner sig til et glas vin, og den passer flot ind på tapas-bordet som den virkelig fine og raffinerede afslutning til den søde tand, ligesom den en værdsat gave i sig selv eller som en særlig værdifuld lille hilsen i gavekurven.

Tapas Chokoladen adskiller sig fra anden chokolade ved at bestå af specielle og ganske særligt udvalgte smage og afbalancerede smags-kombinationer. Appelsin kombineres til en fint afstemt smag med kardemomme, mens friske citroner i sammensætningen med kanel får en ganske særlig lækker og intens smag og fylde, og mynte indgår i flot harmoni med mørk chokolade i en blød og meget aromatisk nydelse. I chokolade-varianten med olivenolie er anvendt den fineste økologiske ekstra jomfru-olivenolie. Spaniernes naturlige flair for at gøre brug af solskin-køkkenets gode råvarer og krydderier udfolder sig med fuld styrke i denne chokolade, der er fuld af charme og varme og har evnen til at give den ekstraordinære oplevelse, man ellers kun kan drømme om. 

Mælkechokolade med honning og mandel

Ingredienser
Rørsukker*, kakaosmør*, SØDMÆLKSPULVER*, kakao* ( mindst 36% kakao) 0,5% mandel*, 0,2% honning*. Emulgator: SOJA lecithin. * = Økologisk produceret.
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr.
Om produktet
Varenr.99139
VarenavnMælkechokolade med honning og mandel
EAN nummer8437014211931
OprindelseslandSpanien
Nettovægt70 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2360/564
Fedt36,3 g
- heraf mættede fedtsyrer21,8 g
Kulhydrater51,4 g
- heraf sukkerarter50,3 g
Kostfibre0 g
Protein6,3 g
Salt0 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerSojalecithin, mandler
Kan indeholde spor afMandel, hasselnød, pistacie
LivsstilØkologisk og glutenfri
MærkningØkologisk og glutenfri

Coalas Naturprodukter ApS © 2019
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08