• Mørk chokolade m Ekstra Virgen Olivenoli

Glutenfri og økologisk

Spansk Chokolade

Ekstra Jomfru-olivenolie

Den fineste økologiske ekstra jomfru-olivenolie indgår i denne chokolade, der får en særlig lækker blød smag og rig intensitet. Chokoladen opleves som en hel lille fuldendt ret for sig – nærmest som en "Tapas Chokolade".

Chokoladen fra Natur-slik.dk har mindst 56 % kakaoindhold, og ingredienserne, der er økologiske, glutenfrie og veganske, er omhyggeligt udvalgte hos små producenter, der dyrker og høster med respekt for miljøet og uden brug af pesticider. Kakaobønnerne er høstet i Den Dominikanske Republik og Caribien.

Chokoladen stammer fra Spanien, hvor varianten med olivenolie indgår i en serie af chokolade, der er så velsmagende og fuld af karakter, at samtlige må betegnes som gourmet-chokolade. Den egner sig til et glas vin, og den passer flot ind på tapas-bordet som den virkelig fine og raffinerede afslutning til den søde tand, ligesom den en værdsat gave i sig selv eller som en særlig værdifuld lille hilsen i gavekurven.

Den spanske chokolade adskiller sig fra anden chokolade ved at bestå af specielle og ganske særligt udvalgte smage og afbalancerede smags-kombinationer. Mandel kombineres således meget vellykket med honning, og det samme gælder citron med kanel, mens appelsin kombineres til en fint afstemt smag med kardemomme, og mynte indgår i flot harmoni med mørk chokolade i en blød og meget aromatisk nydelse. Spaniernes naturlige flair for at gøre brug af solskin-køkkenets gode råvarer og krydderier udfolder sig med fuld styrke i denne chokolade, der er fuld af charme og varme og har evnen til at give den ekstraordinære oplevelse, man ellers kun kan drømme om.

Mørk chokolade m Ekstra Virgen Olivenoli

Ingredienser
Kakao* (mindst 56% kakao), rørsukker*, kakaosmør*, 0,5% ekstra virgin olivenolie*, emulgator: SOJA lecithin. * = Økologisk produceret.
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr.
Om produktet
Varenr.99137
VarenavnMørk chokolade m Ekstra Virgen Olivenoli
EAN nummer8437014211955
OprindelseslandSpanien
Nettovægt70 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2250/527
Fedt37,9 g
- heraf mættede fedtsyrer21,80 g
Kulhydrater39,5 g
- heraf sukkerarter39,5 g
Kostfibre0 g
Protein6,4 g
Salt0 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerSOJALECITHIN
Kan indeholde spor afMælk, mandel, hasselnød og pistacie.
LivsstilØkologisk og glutenfri
MærkningØkologisk og glutenfri

Coalas Naturprodukter ApS © 2019
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08