• Mørk chokolade m mynte (min 70% kakao)


Glutenfri og økologisk

Tapas Chokolade

Mynte

 Smagen af dugfrisk mynte - så ren og ægte som var den netop plukket ind fra krydderurte-bedet i haven en dejlig sommermorgen - smelter sammen med lækker mørk chokolade til en blød og meget aromatisk nydelse. Mynten er integreret i chokoladen (det er altså ikke flydende mint, som det kendes fra mint-chokolade i øvrigt). Chokoladen opleves som en hel lille fuldendt ret for sig – deraf navnet Tapas Chokolade.

Chokoladen har et højt kakao-indhold, mindst 70 %, og ingredienserne, der er økologiske, glutenfrie og veganske, er omhyggeligt udvalgte hos små producenter, der dyrker og høster med respekt for miljøet og uden brug af pesticider. Kakaobønnerne er høstet i Den Dominikanske Republik og Caribien.

Tapas Chokoladen stammer fra Spanien, hvor varianten med mynte indgår i en serie af chokolade, der er så velsmagende og intens, at samtlige må betegnes som gourmet-chokolade. Den egner sig til et glas vin, og den passer flot ind på tapas-bordet som den virkelig fine og raffinerede afslutning til den søde tand, ligesom den en værdsat gave i sig selv eller som en særlig værdifuld lille hilsen i gavekurven.

Tapas Chokoladen adskiller sig fra anden chokolade ved at bestå af specielle og ganske særligt udvalgte smage og afbalancerede smags-kombinationer. Mandel kombineres således meget vellykket med honning, og det samme gælder citron med kanel, mens appelsin kombineres til en fint afstemt smag med kardemomme, og i chokolade-varianten med olivenolie er anvendt den fineste økologiske ekstra jomfruolivenolie. Spaniernes naturlige flair for at gøre brug af solskin-køkkenets gode råvarer og krydderier udfolder sig med fuld styrke i denne chokolade, der er fuld af charme og varme og har evnen til at give den ekstraordinære oplevelse, man ellers kun kan drømme om.

Mørk chokolade m mynte (min 70% kakao)

Ingredienser
Kakao* (mindst 70% kakao), kakaosmør*, rørsukker*, 0,4% mynte*, emulgator: SOJA lecithin. *= Økologisk produceret.
Om produktet
Varenr.99136
VarenavnMørk chokolade m mynte (min 70% kakao)
EAN nummer8437014211979
Nettovægt70 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2232/534
Fedt38,0 g
- heraf mættede fedtsyrer22,70 g
Kulhydrater30,9 g
- heraf sukkerarter26,4 g
Kostfibre0 g
Protein9,0 g
Salt0 g
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afMælk, mandel, hasselnød og pistacie.
LivsstilØkologisk og glutenfri.
MærkningØkologisk og glutenfri.

Coalas Naturprodukter ApS © 2019
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08