• Mørk chokolade med min. 95% kakao.

Glutenfri og økologisk

Tapas Chokolade

95 %

Mørk chokolade med et kakao-indhold på mindst 95 % er en meget intens og ren bitter chokolade, der opleves som en lille fuldendt ret for sig – deraf navnet Tapas Chokolade. Samtidig kan chokoladen med det høje kakaoindhold også fint anvendes i madlavningen.

Ingredienserne er økologiske, glutenfrie og veganske, omhyggeligt udvalgte hos små producenter, der dyrker og høster med respekt for miljøet og uden brug af pesticider. Kakaobønnerne er høstet i Den Dominikanske Republik og Caribien.

Tapas Chokoladen stammer fra Spanien, hvor varianten med 95 % kakao-indhold indgår i en serie af chokolade, der er så velsmagende, rig og intens, at samtlige må betegnes som gourmet-chokolade. Den egner sig til et glas vin, og den passer flot ind på tapas-bordet som den virkelig fine og raffinerede afslutning til den søde tand, ligesom den en værdsat gave i sig selv eller som en særlig værdifuld lille hilsen i gavekurven. 

Tapas Chokoladen adskiller sig fra anden chokolade ved at bestå af særlige og omhyggeligt udvalgte smage og afbalancerede smags-kombinationer. Mandel kombineres således meget vellykket med honning, og det samme gælder citron med kanel, mens appelsin kombineres til en fint afstemt smag med kardemomme. I chokolade-varianten med olivenolie er anvendt den fineste økologiske ekstra jomfru-olivenolie, mynte smelter sammen med mørk chokolade til en intens blød og lækker nydelse, og varianten med 95 % kakao-indhold giver en bitter og meget ren smags-oplevelse. Spaniernes naturlige flair for at gøre brug af solskin-køkkenets gode råvarer og krydderier udfolder sig med fuld styrke i denne chokolade, der er fuld af charme og varme og har evnen til at give den ekstraordinære oplevelse, man ellers kun kan drømme om.

Mørk chokolade med min. 95% kakao.

Ingredienser
Kakao* (mindst 95% kakao), kakaosmør*, rørsukker*, emulgator: SOJA lecithin. * = Ingredienser fra økologisk landbrug.
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr
Om produktet
Varenr.99135
VarenavnMørk chokolade med min. 95% kakao.
EAN nummer8437014211894
OprindelseslandSpanien
Nettovægt70 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2198/525
Fedt49 g
- heraf mættede fedtsyrer31,20 g
Kulhydrater8,25 g
- heraf sukkerarter5 g
Kostfibre0 g
Protein11 g
Salt0 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerSojalecithin
Kan indeholde spor afMælk, mandel, hasselnød og pistacie.
LivsstilØkologisk, glutenfri
MærkningØkologisk, glutenfri

Coalas Naturprodukter ApS © 2019
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08