• Arenga palmesukker Økologisk

Økologisk og bæredygtigt

Regnskovs-sukker

Af nektar fra Arenga palmen

Økologisk Rainforest Sugar fra Coalas Naturprodukter er sukker fremstillet af nektar fra Arenga Palmen i Indonesien. Netop denne palme omtales som skovens ”super-overlever”, idet den kan klare sig i områder med kun lidt sollys og på fattig og udpint jord. Palmen forbedrer således øko-systemet og har en vækstnatur, der muliggør en bæredygtig høst.

Det er miljø-venligt at vælge Rainforest Sugar, idet fremstillingsprocessen forhindrer skovrydning og samtidig holder det naturlige habitat sundt. Den nul-affalds fabrik i Indonesien, hvor dette Arenga-sukker fremstilles, er endvidere med til at hjælpe den lokale befolkning med at opretholde en fair levestandard.

Arenga-palmesukkeret er med sin lækre bløde og karamel-agtige smag et ideelt alternativ til raffineret sukker. Det er lige så anvendeligt til at søde desserter og varme drikke med som til drys på morgenmaden og til madlavning i øvrigt, for eksempel til at karamellisere med.  Dets evne til at kunne klare meget høj temperatur gør i øvrigt sukkeret meget velegnet til fremstilling af konfekture.

Palmesukker har generelt et lavere glykæmisk indeks end det raffinerede hvide sukker. GL for palmesukker ligger på 35, og et GL på 35 og derunder betegnes som lavt. (GL for hvidt sukker er 68.)

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Arenga palmesukker Økologisk

Ingredienser
(Arenga pinnata) (100%).
Om produktet
Varenr.6340
VarenavnArenga palmesukker Økologisk
EAN nummer3800225478908
Nettovægt250 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi1632/384
Fedt0,2 g
- heraf mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrater93 g
- heraf sukkerarter93 g
Kostfibre1,1 g
Protein1,7 g
Salt0,35 g
Udvidet produktinformation
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2024
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08