Fairtrade

Mælke-chokolade

Stevia - Karamel

Det, der gør denne fairtrade chokolade sød, er et 100 % rent naturprodukt, nemlig udtræk fra planten Stevia. Smagen af planteudtrækket egner sig fortrinligt til kakao og fremhæver chokolade-smagen på en meget fin måde.

Fra stevia-plantens blade udvindes steviolglykosid, som søder op til 400 gange mere end sukker, og i modsætning til sukker indeholder det ingen kalorier. Steviolglykosid påvirker vores blodsukker meget lidt sammenlignet med ”rigtigt” sukker, der får blodsukkeret til at stige. Dermed er det mindre stressende for det metabolske system, som ikke har godt af mange rutsjeture i blodsukkeret. Det gør steviolglykosid - i daglig tale ofte blot kaldet ”stevia” - til et godt og naturligt alternativ til sukker. Et naturligt sødemiddel fri for kemi.

Stevia er en plante i kurveblomst-familien og rummer et par hundrede forskellige sorter. Den gror især i den sydamerikanske regnskov og i Mellemamerika, i tropiske og subtropiske egne. Eksempelvis i Paraguay har indianerne siden oldtiden brugt stevia til at søde mad og drikkevarer. EU-kommissionen besluttede i 2011 at godkende steviol og steviolglycosider som fødevaretilsætningsstof.

Steviabladene har en sød og frisk smag, der bliver i munden i flere timer. Det er kødet mellem bladets årer, der indeholder de søde elementer, mens selve årerne er bitre.

Choko Bar Karamel ikke tilsat sukker

Ingredienser
Kostfibre (dekstrin, inulin, oligofruktose), Vegetabilsk fedtstof (Palme, Sosikke, Raps), kakaosmør, vallepulver (MÆLK), sødMÆLKSpulver, sødestof (erythritol, steviol glykosider), kakaomasse, skummetMÆLKSpulver, naturlig aroma, emulgator (SOJA lecithiner). Kakaotørstof: minimum 36%. Produceret i et anlæg, der forarbejder NØDDER. Med et naturligt indhold af sukker.
Om produktet
Varenr.13519
VarenavnChoko Bar Karamel ikke tilsat sukker
EAN nummer5413623700328
OprindelseslandBelgien
Nettovægt40 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2061/493
Fedt37,8 g
- heraf mættede fedtsyrer21,6 g
Kulhydrater32,7 g
- heraf sukkerarter20 g
Kostfibre17,7 g
Protein7 g
Salt0,6 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerMælk, soya, nødder
LivsstilIkke tilsat sukker
MærkningIkke tilsat sukker

Coala's Naturprodukter ApS © 2023
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08