• Chokolade gianduja Øko min.31% kakao

Økologisk

Gianduja chokolade med kakaonibs

Vegansk - glutenfri

Gianduja er et begreb, som man ganske enkelt bør forkæle sig selv med, og har man endnu ikke stiftet bekendtskab med det, så må det understreges, at det er værd at lære at kende. Gianduja består af en pasta af særligt lækre hasselnødder fra Piemonte-egnen i det nordlige Italien blandet med sød chokolade. Hasselnøddemassen udgør 18 %, mens kakaosmør, kakaostykker, vaniljeekstrakt og rørsukker i denne bar fra Coalas Naturprodukter fremhæver sødmen på en fin og afrundet måde. Smagen er meget rig og cremet med et let bittert pift fra kakaonibs.

Gianduja blev opfundet for godt et par hundrede år siden i Italien, hvor man i mangel af kakaoforsyninger forlængede den chokolade, man havde, ved at blande den med hasselnøddemasse, mens navnet blev hentet fra en marionetkarakter, der repræsenterede den arketypiske Piemonte-indfødte italiener fra en region, hvor konfekture af hasselnødder er almindelig. Gianduja er således en spread lavet af chokolade og malede hasselnødder fra Piemonte-regionen og i dag en specialitet fra både Italien og Schweiz. Gianduja kan spises lige fra krukken på et stykke toast, en croissant eller en varm baguette. Gianduja er fremragende til bagning og holder sig på køl som jordnøddesmør. Tyndet med lidt fløde bliver den en rar ganache, den bruges til mousse, is og trøfler. Her er Gianduja anvendt i de lifligste chokolade barer.

Kakaobønnerne i Vanini baren er økologiske og dyrkede i Uganda i Bundibugyo-kooperativerne, hvor der er etableret et firma, der støtter dyrknings- og høstprocessen af ​​kakao. Takket være de mest moderne agronomiske teknikker har det ikke blot været muligt at forbedre høsten og kvaliteten af ​​kakaoen, men projektet har også ført til vækst af hele området og været motoren i lokalsamfundets økonomiske udvikling.

Vanini chokoladen er 100 % økologisk, vegansk og glutenfri og bærer Bean-to-Bar mærket samt fairtrade kakao mærket.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Chokolade gianduja Øko min.31% kakao

Ingredienser
Rørsukker*, kakaomasse* (produceret i Italien med kakao fra Uganda), HASSELNØDDEMASSE* (18%), kakaostykker*, kakaosmør*, emulgeringsmiddel: SOJALECITHIN*, vaniljeekstrakt*.
Om produktet
Varenr.357
VarenavnChokolade gianduja Øko min.31% kakao
EAN nummer8006070072642
Nettovægt85 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2295/551
Fedt36 g
- heraf mættede fedtsyrer11 g
Kulhydrater47 g
- heraf sukkerarter42 g
Kostfibre3,3 g
Protein8,1 g
Salt0,03 g
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afmælk
LivsstilØkologisk Vegan Glutenfri Bean to bar Fairtrade
MærkningØkologisk Vegan Glutenfri Bean to bar

Coala's Naturprodukter ApS © 2023
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08