Økologisk
Gianduja chokolade med hasselnødder
Vegansk - glutenfri
Denne chokolade bar fra Coalas Naturprodukter er en økologisk Gianduja bar med al den sødme og fylde, som karakteriserer Giandujaens cremede rigdom. Gianduja består af en pasta af særligt lækre hasselnødder fra Piemonte-egnen i det nordlige Italien blandet med sød chokolade. Hakkede hasselnødder udgør 20 % og kakaomassen lige så meget. Kakaosmør, vaniljeekstrakt og rørsukker giver i denne bar fra Coalas Naturprodukter den let bitre kakao et friskt modstykke, mens de hakkede hasselnødder sørger for tilpas sprødhed og understreger sødmen på en fin og afrundet måde.
Gianduja blev opfundet for godt et par hundrede år siden i Italien, hvor man i mangel af kakaoforsyninger forlængede den chokolade, man havde, ved at blande den med hasselnøddemasse, mens navnet blev hentet fra en marionetkarakter, der repræsenterede den arketypiske Piemonte-indfødte italiener fra en region, hvor konfekture af hasselnødder er almindelig. Gianduja er således en spread lavet af chokolade og malede hasselnødder fra Piemonte-regionen og findes også i Schweiz. Gianduja kan spises lige fra krukken på et stykke toast, en croissant eller en varm baguette. Gianduja er fremragende til bagning og holder sig på køl som jordnøddesmør. Tyndet med lidt fløde bliver den en rar ganache, den bruges til mousse, is og trøfler. Her er Gianduja anvendt i den lifligste chokolade bar.
Kakaobønnerne i Vanini baren er økologiske og dyrkede i Uganda i Bundibugyo-kooperativerne, hvor der er etableret et firma, der støtter dyrknings- og høstprocessen af kakao. Takket være de mest moderne agronomiske teknikker har det ikke blot været muligt at forbedre høsten og kvaliteten af kakaoen, men projektet har også ført til vækst af hele området og været motoren i lokalsamfundets økonomiske udvikling.
Vanini chokoladen er 100 % økologisk, vegansk og glutenfri og bærer Bean-to-Bar mærket samt fairtrade kakao mærket.
Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.
Chokolade Øko gianduja m HASSELNØD
Ingredienser | |
---|---|
Rørsukker*, hakkede HASSELNØDDER* (20%), kakaomasse* (produceret i Italien med kakao fra Uganda) (20%), HASSELNØDDEMASSE*, kakaosmør*, emulgeringsmiddel: SOJALECITHIN*, vaniljeekstrakt*. * Økologisk |
Om produktet | |
---|---|
Varenr. | 356 |
Varenavn | Chokolade Øko gianduja m HASSELNØD |
EAN nummer | 8006070072192 |
Nettovægt | 85 g |
Nærringsindhold | |
---|---|
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100g | Energifordeling i varen |
Energi | 2460/567 |
Fedt | 39 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 10 g |
Kulhydrater | 44 g |
- heraf sukkerarter | 38 g |
Kostfibre | 3 g |
Protein | 8,5 g |
Salt | 0,03 g |
Udvidet produktinformation | |
---|---|
Kan indeholde spor af | mælk og nødder |
Livsstil | Økologisk Vegan Glutenfri Bean to bar Fairtrade |
Mærkning | Økologisk Vegan Glutenfri Bean to bar |