• Vivani hvid crisp chokolade øko

 

Prisbelønnet

Hvid chokolade nougat crisp

Økologisk veganer-chokolade

”Hvid chokolade nougat crisp” er en hvid chokolade så vellykket, at den vandt den engelske pris ”Best Vegan Confectionary Product 2014” blot et halvt år efter sin lancering.

Der er anvendt rismælk i stedet for animalsk mælk, uden at den oversøde smag fra rismælken trænger igennem, og resultatet er en chokolade, der til forveksling minder om en særlig god mælkechokolade. Det er således en chokolade med stor appel til såvel veganere som ikke-veganere og et interessant alternativ til chokolade fremstillet med andre mælke-varianter.

Den økologiske chokolade er samtidig et bevis på, at der tages ansvar både for jordens økosystem og for at skabe forbedringer i de sociale livsbetingelser for mennesker i de lande, der leverer råvarerne. Kakaobønnerne er høstet i sydamerikanske lande som Den Dominikanske Republik, Ecuador og Panama eller i Central- og Sydafrika, og høsten sker uden brug af børnearbejde, hvilket mærkaten ”It’s one world – stop child slavery” fortæller på emballagen.

Ligesom chokoladen skal leve op til højeste kvalitetskrav, er det af største vigtighed at bidrage til at opretholde sunde dyrkningsmetoder i lande, der leverer råvarerne. Ved udviklings- og hjælpeorganisationers mellemkomst er det blevet muligt for små producenter at undgå brug af mellemmænd og dermed selv få fortjenesten for deres arbejde. Chokoladen er på den måde med til at give landmænd i Latinamerika og Afrika bedre levevilkår og sikrer en sund produktion.

Der er anvendt 100 % økologiske råvarer fra certificerede øko-producenter uden brug af emulgator. Chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare NatureFlex film, der består af råmateriale baseret på træfibre høstet i FSC og PEFC certificerede skove. 

Chokoladen er sødet med rå rørsukker, hvilket giver et højere indhold af mineraler i forhold til raffineret hvidt sukker, og samtidig sikrer det, at den gode kakao-smag forbliver intakt.

Det smukke maleri på emballagen er skabt af kunstneren Annette Wessel ud fra denne chokoladebars smag og særkende.

 

Vivani hvid crisp chokolade øko

Ingredienser
Rårørsukker*, kakaosmør*, SØDMÆLKSPULVER*, riscrisp* 5%: (rismel*, BYGMALTMEL*, havsalt), YOUGHURT-PULVER*, borbon vanille ekstrakt*. *= Fra økologisk landbrug. Kan indeholde bestanddele af nødder og gluten.
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr
Om produktet
Varenr.530
VarenavnVivani hvid crisp chokolade øko
EAN nummer4044889001068
OprindelseslandTyskland
Nettovægt100 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2372/569
Fedt36,1
- heraf mættede fedtsyrer22,7
Kulhydrater53,3
- heraf sukkerarter49,1
Protein7,7
Salt0,27
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afnødder og gluten
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coalas Naturprodukter ApS © 2019
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08