• Vivani Øko Chokolade 89% Kakao

Økologisk og vegansk

Chokolade 89%

Med nektar fra kokosblomst

Med det høje kakao-indhold på 89 % er denne økologiske chokolade fra Natur-slik.dk en meget eksklusiv nydelse, hvilket også understreges af, at det er de sjældne og dyre criollo-kakaobønner, der er brugt til fremstillingen. Criollo-smagen beskrives som delikat med en eftersmag, der holder længe. Criollo-bønnen er svær at dyrke, da den er sårbar i forhold til en del miljøtrusler. Kun 5 % af alle dyrkede kakaobønner i verden er denne sjældneste og dyreste kakao-bønne Criollo.

Vivani-chokoladen fremstillet af Criollo-bønner fra Peru adskiller sig endvidere fra anden chokolade ved at have den særegne og unikke aroma, som kendes fra Peru-kakao, og med det høje kakao-indhold er der kun brugt ganske lidt kokosblomst-sukker til at søde med. Økologisk kokosblomst-sukker er udvundet af nektar fra blomster på kokospalmen og bliver ikke raffineret. Det betyder, at nektarens indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter forbliver bevaret. Det er en sjældenhed blandt naturens egne sødemidler og velegnet for diabetikere, da det har et lavt glykæmisk indeks på 32. Nektaren fra kokosblomsten har sin egen særlige smag, der mest minder om karamel, og denne nektar er meget fin netop til at søde chokolade med.

Mærket ”It’s one world – stop child slavery” på emballagen fortæller, at høsten af kakaobønnerne er sket uden brug af børnearbejde.

Chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare NatureFlex film, der består af råmateriale fra træfibre høstet i FSC-certificerede skove. 

Vivani Øko Chokolade 89% Kakao

Ingredienser
Kakaomasse*, palmesukker* 9,5%, kakaosmør*. Min. 89% kakao.
Holdbarhed
Holdbarhed12 måneder
Om produktet
Varenr.679
VarenavnVivani Øko Chokolade 89% Kakao
EAN nummer4044889003420
OprindelseslandTyskland
Nettovægt80
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2512/611
Fedt53,0 g
- heraf mættede fedtsyrer33,4 g
Kulhydrater16,4 g
- heraf sukkerarter8,4 g
Protein9,4 g
Salt0,04 g
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afMælk,hassel-pekannød,mandel,pistaci,,glu
LivsstilØkologisk
MærkningVivani

Coala's Naturprodukter ApS © 2022
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08