• Vivani  Øko Chokolade KidsKIDS for KIDS


Velgørenheds chokolade


Til fordel for børn i Haiti


For hver KIDS for KIDS chokolade bar, der sælges, doneres 0,10 euro til hjælpearbejdet for børn i Haiti. Velgørenheds-organisationen Kindernothilfe overvåger projekterne og sikrer, at donationerne bruges korrekt og bedst muligt.

Haiti er et af de områder på kloden, der er hårdest ramt af følgerne efter de senere års naturkatastrofer. Traumatiserede børn, der har mistet forældrene, og såkaldte restaveks – børn, som familierne ikke har råd til at forsørge og derfor giver væk til børnearbejde – er i alvorlig risiko for fysiske, følelsesmæssige og seksuelle overgreb. Nogle udnyttes til slavearbejde, andre kidnappes og sælges til billigt husarbejde i andre lande. Fattigdom og sult giver dem intet andet valg.

De økonomiske midler fra salget af KIDS for KIDS chokoladen bruges til blandt andet et uddannelsesprogram for 1495 drenge og piger (restaveks, gadebørn og andre udsatte børn) tæt ved Port-au-Prince. Det omfatter undervisning og undervisningsmateriale, mad samt undervisning i sundhed og hygiejne. Også deres værtsfamilier modtager nødvendig undervisning. Andre 264 børn bliver undervist og forsørget på en særlig restavek-skole, og der er herudover etableret special-klasser, hvor restavek-børn kan indhente den uddannelse, de er gået glip af.

Emballagen på KIDS for KIDS er tegnet af en 9-årig tysk dreng. Tegningen er munter og sorgløs og viser sammenholdet mellem børn fra forskellige nationer.

KIDS for KIDS mælkechokoladen er økologisk med cremet fyld.

Chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare NatureFlex film, der består af råmateriale baseret på træfibre høstet i FSC og PEFC certificerede skove.

Vivani Øko Chokolade Kids

Ingredienser
Rårørsukker*, SKUMMETMÆLKSPULVER*, kakaosmør*, uhærdet vegetabilsk fedt*, SØDMÆLKSPULVER*, kakaomasse*, FLØDEPULVER*, SMØRFEDT*, emulgator: solsikkelecithin*, bourbon vanilleekstrakt*. *= Fra økologisk landbrug. Min. 33% kakao. Kan indeholde bestanddele af nødder og gluten.
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr
Om produktet
Varenr.532
VarenavnVivani Øko Chokolade Kids
EAN nummer4044889001099
OprindelseslandTyskland
Nettovægt100 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2346/563
Fedt35,8 g
- heraf mættede fedtsyrer18,2 g
Kulhydrater50,9 g
- heraf sukkerarter50,5 g
Protein8,7 g
Salt0,49 g
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afnødder og gluten
MærkningØkologisk

Coalas Naturprodukter ApS © 2020
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08