• Vivani øko grand cru 100% kakao

Økologisk og vegansk

Mørk chokolade  100 %

Glutenfri

Denne økologiske chokolade fra Coalas Naturprodukter har et indhold af 100 % kakao, idet kakaomasse, kakaosmør og knuste kakaobønner udgør hele ingredienslisten. Netop kakaosmør sørger for at tilføre den bitter-søde chokolade en tilpas delikat smags-oplevelse. Den blide, let frugt-agtige kakao af dominikansk oprindelse overvælder ikke men skruer op for et sandt chokolade-smagsfyrværkeri, der meget vedholdende og holder sig i ganen i lang tid, før de sidste smags-nuancer af kakao toner ud. De knuste kakaobønner tilfører et spændende crunch. Der er tale om 100 % økologisk indhold, der samtidig er vegansk og glutenfrit. Der er ikke tilsat nogen for form sukker eller sødemidler, og det naturlige indhold af sukkerstof er mindre end 1 %. Det er således et eksklusivt produkt, og kakaoens intense smag giver i øvrigt også en vældig fin mætheds-fornemmelse.

Nogle nyder 100 % chokolade som en ”grand cru” oplevelse, idet de ikke tygger eller spiser den som anden chokolade, men langsomt lader den opløse sig i mundhulen og på den måde smager får gavn af alle smags-nuancerne. Læg et ganske lille stykke på spidsen af tungen, sæt tungen let op mod ganen, og du vil opleve bredden i smagen. Fornemmelsen af bitter-sød, frugt og krydderi i et fint afstemt syrligt mix med en duft, der varer adskillige minutter, efterladende en behagelig aromatisk og karakteristisk eftersmag. Lad det lille stykke ligge og smelte og nyd den rene vare.

Oftest gør man brug af 100 % chokoladen til madlavning, idet den giver en rund og bitter men samtidig sød smag til retterne og går fint i spænd med for eksempel chili.

Mærket ”Plastic free” på emballagen betyder, at chokoladen er indpakket i fuldt komposterbar Natureflex film, mens mærket ”It’s one world” garanterer, at der ikke er gjort brug af børnearbejde ved dyrkning og høst af råvaren. Emballagens karton er FSC-certificeret og fri for brug af mineralolie-trykfarve.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Vivani øko grand cru 100% kakao

Ingredienser
Kakaomasse*, kakaosmør*, kakaobønner*, knust 5%. 100% kakao. Kan indeholde spor af MÆLK, NØDDER og GLUTEN. *Økologisk.
Om produktet
Varenr.5406
VarenavnVivani øko grand cru 100% kakao
EAN nummer4044889004106
Nettovægt80 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2753/668
Fedt64,0 g
- heraf mættede fedtsyrer40,3 g
Kulhydrater6,9 g
- heraf sukkerarter<1,0 g
Protein9,0 g
Salt0,02 g
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afmælk, nødder, gluten
Livsstiløkologisk
Mærkningøkologisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2022
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08