• Vivani øko hvid overtrækschokolade 200g

Økologisk

Hvid overtræks-chokolade

Sanselig nydelse med socialt ansvar

Den økologiske hvide overtrækschokolade fra Coalas Naturprodukter er eminent til hjemmefremstilling af alle mulige lækkerier såsom desserter, kager, barer og andet bagværk eller til at chokolade-overtrække bær og nødder. Den er i praktisk størrelse og desuden nem at brække af i de ønskede portioner.

Smagen er udsøgt, en sanselig nydelse og samtidig et bevis på, at der tages ansvar både for jordens økosystem og for at skabe forbedringer i de sociale livsbetingelser for mennesker i de lande, der leverer råvarerne. Ligesom chokoladen skal leve op til højeste kvalitetskrav, er det således af største vigtighed at bidrage til at opretholde sunde dyrkningsmetoder i lande, der leverer råvarer til den gode økologiske chokolade. Ved udviklings- og hjælpeorganisationers mellemkomst er det gjort muligt for små producenter at undgå brug af mellemmænd og dermed selv få fortjenesten for deres arbejde. Chokoladen er således med til at give landmænd i Latinamerika og Afrika bedre levevilkår.

Kakaobønnerne er høstet uden brug af børnearbejde, hvilket mærkaten ”It’s one world – stop child slavery” fortæller på emballagen.

Der er anvendt 100 % økologiske råvarer fra certificerede øko-producenter uden brug af emulgator, og chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare Natureflex film, der består af råmateriale baseret på træfibre høstet i FSC og PEFC certificerede skove.

Chokoladen er sødet med rå rørsukker, hvilket giver et højere indhold af mineraler i forhold til raffineret hvidt sukker, og samtidig sikrer det, at den gode kakao-smag forbliver intakt.

Maleriet på emballagen er skabt af kunstneren Annette Wessel ud fra denne bars smag og særkende. 

Vivani øko hvid overtrækschokolade 200g

Ingredienser
Rå rørsukker*,kakaosmør*,mælkepulver*,emulgator:sojalecithin*,bourbon vanilje ekstrakt*.*==Økologisk
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr
Om produktet
Varenr.5400
VarenavnVivani øko hvid overtrækschokolade 200g
EAN nummer4044889002232
OprindelseslandTyskland
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2420/581
Fedt37
- heraf mættede fedtsyrer23
Kulhydrater52,3
- heraf sukkerarter52,3
Protein7,6
Salt0,28
Udvidet produktinformation
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2022
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08