• Vivani øko lys overtrækschokolade

Økologisk

Lys overtræks-chokolade

Sanselig nydelse med socialt ansvar

Den økologiske lyse overtrækschokolade fra Coalas Naturprodukter er fortræffelig til fremstilling af lækkerier som desserter, kager, barer og andet bagværk eller til at chokolade-overtrække bær og nødder. Mælke-chokoladen er i praktisk størrelse og desuden nem at brække af i de ønskede portioner.

Smagen er en fin sanselig nydelse, og samtidig er chokoladen et bevis på, at der tages ansvar både for jordens økosystem og for at skabe forbedringer i de sociale livsbetingelser for mennesker i de lande, der leverer råvarerne. Ligesom chokoladen skal leve op til højeste kvalitetskrav, er det således af største vigtighed at bidrage til at opretholde sunde dyrkningsmetoder i lande, der leverer råvarer til den gode økologiske chokolade. Ved udviklings- og hjælpeorganisationers mellemkomst er det gjort muligt for små producenter at undgå brug af mellemmænd og dermed selv få fortjenesten for deres arbejde. Chokoladen er således med til at give landmænd i Latinamerika og Afrika bedre levevilkår.

Kakaobønnerne er høstet uden brug af børnearbejde, hvilket mærkaten ”It’s one world – stop child slavery” fortæller på emballagen.

Der er anvendt 100 % økologiske råvarer fra certificerede øko-producenter uden brug af emulgator, og chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare Natureflex film, der består af råmateriale baseret på træfibre høstet i FSC og PEFC certificerede skove.

Chokoladen er sødet med rå rørsukker, hvilket giver et højere indhold af mineraler i forhold til raffineret hvidt sukker, og samtidig sikrer det, at den gode kakao-smag forbliver intakt.

Maleriet på emballagen er skabt af kunstneren Annette Wessel ud fra chokoladens smag og særkende. 

Vivani øko lys overtrækschokolade

Ingredienser
Rå rørsukker*, kakaosmør*, SØDMÆLKSPULVER* 18%, kakaomasse*, emulgator: SOYA lecithin*, bourbon vanlje ekstrakt*. *= Fra økolgisk landbrug Kan indeholde bestanddele af nødder og gluten.
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr
Om produktet
Varenr.5388
VarenavnVivani øko lys overtrækschokolade
EAN nummer4044889002218
OprindelseslandTyskland
Nettovægt200 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2400/576
Fedt37,3
- heraf mættede fedtsyrer23,5
Kulhydrater53,5
- heraf sukkerarter52,8
Protein5,7
Salt0,18
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afnødder og gluten
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2022
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08