Økologisk raw chokolade
Med højt flavanol-indhold
Den lave temperatur-proces ved fremstilling af raw chokolade gør, at kakaobønnerne i Ombar fra natur-slik.dk bevarer et 6 gange højere indhold af flavanoler end tilsvarende ikke-raw produkter med samme høje kakaoindhold. Samtidig højner kokossukker barerne i forhold til, hvad man ellers sædvanligvis forbinder med chokolade. Alle Ombar er sødet med uraffineret kokossukker, der er rig på mineraler og har et lavt glykæmisk indeks på 35. Kokossukker er fremstillet af nektar fra kokospalmens blomster.
Ombar er en kilde
til magnesium og mangan.
Alle Ombar er 100
% økologiske, mælkefri og veganske, fremstillet af kvalitetschokolade fra
Ecuador.
Økologi er mad uden
rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder
ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.
Ombar Acai & Blåbær Øko chokolade
Ingredienser | |
---|---|
Raw kakao*¤, kokossukker*, kakaosmør*, solbærpulver*, hindbærpulver*, blåbærpulver (3,3%), acai pulver (1%). *Certificeret økologisk. ¤Fair trade certificeret i henhold til the Fair for Life standard (43 %). Minimum 60 % kakaotørstof. Kan indeholde spor af nødder. |
Om produktet | |
---|---|
Varenr. | 1139 |
Varenavn | Ombar Acai & Blåbær Øko chokolade |
EAN nummer | 5060102661139 |
Oprindelsesland | England |
Nettovægt | 35 g |
Nærringsindhold | |
---|---|
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100g | Energifordeling i varen |
Energi | 2046/490 |
Fedt | 37,2 |
- heraf mættede fedtsyrer | 31,6 |
Kulhydrater | 41,6 |
- heraf sukkerarter | 32,4 |
Kostfibre | 10,6 |
Protein | 7,5 |
Salt | 0,1 |
Udvidet produktinformation | |
---|---|
Kan indeholde spor af | Nødder |
Livsstil | Raw,Økologisk og Vegan |
Mærkning | Raw,Økologisk og Vegan |