Økologisk raw chokolade
Med højt flavanol-indhold
Den lave
temperatur-proces ved fremstillingen af raw chokolade gør, at kakaobønnerne i
Ombar fra natur-slik.dk bevarer et 6 gange højere indhold af flavanoler end
tilsvarende produkter med samme høje kakaoindhold. Samtidig højner kokossukker barerne
i forhold til, hvad man ellers sædvanligvis forbinder med chokolade. Alle Ombar
er sødet med uraffineret kokossukker, der er rig på mineraler og har et lavt
glykæmisk indeks på 35. Kokossukker er fremstillet af nektar fra kokospalmens
blomster.
Ombar er en kilde
til magnesium og mangan. Alle Ombar er 100 % økologiske, mælkefri og
veganske, fremstillet af kvalitetschokolade fra Ecuador.
Økologi er mad uden
rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder
ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.
Ombar jordbær & Creme Øko chokolade
Ingredienser | |
---|---|
Kokossukker*, rå kakao*¤, kakaosmør*, kokos-creme (14%)*, jordbær-pulver (7 %)*, vanilje-ekstrakt*, levende kultur: Lactobacillus acidophilus (2 milliarder cfu). *= Fra økologisk landbrug. ¤Certificeret Fair trade i henhold til the Fair for Life standard (29 %), Minimun 55% kakaotørstof. |
Om produktet | |
---|---|
Varenr. | 1085 |
Varenavn | Ombar jordbær & Creme Øko chokolade |
EAN nummer | 5060102661085 |
Oprindelsesland | England |
Nettovægt | 35 g |
Nærringsindhold | |
---|---|
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100g | Energifordeling i varen |
Energi | 2077/498 |
Fedt | 37,9 |
- heraf mættede fedtsyrer | 31,7 |
Kulhydrater | 42,1 |
- heraf sukkerarter | 33,2 |
Kostfibre | 9,4 |
Protein | 5,8 |
Salt | 0,1 |
Udvidet produktinformation | |
---|---|
Kan indeholde spor af | Nødder |
Livsstil | Raw,økologisk og Vegan |
Mærkning | Raw,økologisk og Vegan |