Økologisk raw chokolade
Med højt flavanol-indhold
Den lave temperatur-proces gør, at kakaobønnerne bevarer et 6
gange højere indhold af flavanoler end tilsvarende produkter med samme høje
kakaoindhold. Samtidig højner kokos og kokossukker barerne i forhold til, hvad
man ellers sædvanligvis forbinder med chokolade.
Alle Ombar er sødet med uraffineret kokossukker, der er rig på
mineraler og har et lavt glykæmisk indeks på 35. Kokossukker er fremstillet af
nektar fra kokospalmens blomster.
Ombar er en kilde til magnesium og mangan.
Alle Ombar er 100 % økologiske, mælkefri og veganske, fremstillet
af kvalitetschokolade fra Ecuador.
Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene
varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer
og heller ingen kunstige aromaer.
Ombar kokos 60% Øko chokolade
Ingredienser | |
---|---|
Rå kakao*¤, kokossukker*, kokoscreme (13%)*, kakaosmør*, vanilje-ekstrakt*, levende kultur: Lactobacillus acidophilus (2 milliarder cfu). *Certificeret økologisk. ¤Fair trade certificeret i overensstemmelse med the Fair for Life standard (46 %) Minimum 60 % kakaotørstof. |
Om produktet | |
---|---|
Varenr. | 1123 |
Varenavn | Ombar kokos 60% Øko chokolade |
EAN nummer | 5060102661108 |
Oprindelsesland | England |
Nettovægt | 35 g |
Nærringsindhold | |
---|---|
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100g | Energifordeling i varen |
Energi | 2068/500 |
Fedt | 38,8 |
- heraf mættede fedtsyrer | 34,8 |
Kulhydrater | 39,5 |
- heraf sukkerarter | 30,5 |
Kostfibre | 10,3 |
Protein | 8,2 |
Salt | 0,1 |
Udvidet produktinformation | |
---|---|
Kan indeholde spor af | Nødder |
Livsstil | Raw,Økologisk og Vegan |
Mærkning | Raw,Økologisk og VEGAN |