Økologisk raw chokolade

Med højt flavanol-indhold

Den lave temperatur-proces gør, at kakaobønnerne bevarer et 6 gange højere indhold af flavanoler end tilsvarende produkter med samme høje kakaoindhold. Samtidig højner kokos og kokossukker barerne i forhold til, hvad man ellers sædvanligvis forbinder med chokolade. 

Alle Ombar er sødet med uraffineret kokossukker, der er rig på mineraler og har et lavt glykæmisk indeks på 35. Kokossukker er fremstillet af nektar fra kokospalmens blomster. 

Ombar er en kilde til magnesium og mangan. 

Alle Ombar er 100 % økologiske, mælkefri og veganske, fremstillet af kvalitetschokolade fra Ecuador.  

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

 

Ombar kokos 60% Øko chokolade

Ingredienser
Rå kakao*¤, kokossukker*, kokoscreme (13%)*, kakaosmør*, vanilje-ekstrakt*, levende kultur: Lactobacillus acidophilus (2 milliarder cfu). *Certificeret økologisk. ¤Fair trade certificeret i overensstemmelse med the Fair for Life standard (46 %) Minimum 60 % kakaotørstof.
Om produktet
Varenr.1123
VarenavnOmbar kokos 60% Øko chokolade
EAN nummer5060102661108
OprindelseslandEngland
Nettovægt35 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2068/500
Fedt38,8
- heraf mættede fedtsyrer34,8
Kulhydrater39,5
- heraf sukkerarter30,5
Kostfibre10,3
Protein8,2
Salt0,1
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afNødder
LivsstilRaw,Økologisk og Vegan
MærkningRaw,Økologisk og VEGAN

Coala's Naturprodukter ApS © 2025
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: salg@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08