Økologisk raw chokolade
Vegansk - Med højt
flavanol-indhold
Vores mest populære Ombar, Coco Mylk, har med
indhold af kokoscreme i stedet for mælkepulver en enestående smag og
konsistens, der er bemærkelsesværdig lig med mælkechokolade.
Den lave
temperatur-proces ved fremstillingen af raw chokolade gør, at kakaobønnerne
bevarer et 6 gange højere indhold af flavanoler end tilsvarende produkter med
samme høje kakaoindhold. Samtidig højner kokos og kokossukker barerne i forhold
til, hvad man sædvanligvis forbinder med chokolade.
Alle Ombar fra natur-slik.dk er sødet med uraffineret
kokossukker, der er rig på mineraler og har et lavt glykæmisk indeks på 35.
Kokossukker er fremstillet af nektar fra kokospalmens blomster.
I ingredienserne indgår probiotika, lactobacillus
acidophilus, der er en mælkesyrebakterie.
Ombar er en kilde til magnesium og mangan.
Alle Ombar er 100 % økologiske, mælkefri og
veganske, fremstillet af kvalitetschokolade fra Ecuador.
Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene
varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer
og heller ingen kunstige aromaer.
Ombar Kokos Mylk Øko chokolade 35 g
Ingredienser | |
---|---|
Økologiske ingredienser: kokossukker*, rå kakao*¤, kokossmør* (20 %), kakaosmør*, knuste vaniljestænger*, levende kultur: Lactobacillus acidophilus. *Certificeret økologisk. ¤Fair trade certificeret i overensstemmelse med the Fair for Life standard (32 %) Min. 55 % kakao. Kan indeholde nødder. |
Om produktet | |
---|---|
Varenr. | 1870 |
Varenavn | Ombar Kokos Mylk Øko chokolade 35 g |
EAN nummer | 5060102661870 |
Oprindelsesland | England |
Nettovægt | 35 g |
Nærringsindhold | |
---|---|
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100g | Energifordeling i varen |
Energi | 2223/544 |
Fedt | 43,7 |
- heraf mættede fedtsyrer | 35,6 |
Kulhydrater | 37,7 |
- heraf sukkerarter | 30 |
Kostfibre | 8,8 |
Protein | 4,7 |
Salt | 0,1 |
Udvidet produktinformation | |
---|---|
Kan indeholde spor af | Nødder |
Livsstil | Raw,økologisk og Vegan |
Mærkning | Raw,økologisk og Vegan |