Økologisk raw chokolade

Med højt flavanol-indhold

Raw chokoladen er fremstillet ved temperaturer under 42 grader, og den lave temperatur-proces gør, at kakaobønnerne bevarer et 6 gange højere indhold af flavanoler end tilsvarende produkter med samme høje kakaoindhold. Samtidig højner kokossukker barerne i forhold til, hvad man ellers sædvanligvis forbinder med chokolade.

Alle Ombar er sødet med uraffineret kokossukker, der er rig på mineraler og har et lavt glykæmisk indeks på 35. Kokossukker er fremstillet af nektar fra kokospalmens blomster.

I ingredienserne i denne bar indgår probiotika, lactobacillus acidophilus, der er en mælkesyrebakterie.

Ombar er en kilde til magnesium og mangan. 

Alle Ombar er 100 % økologiske, mælkefri og veganske, fremstillet af kvalitetschokolade fra Ecuador.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

 

Ombar mørk 72% Øko chokolade

Ingredienser
Rå kakao*¤, kakaosmør*, kokossukker*, levende kultur: Lactobacillus acidophilus (2 milliarder cfu). *Certificeret økologisk. ¤Fair trade certificeret i overensstemmelse med Fair for Life standard (63 %). Min. 72 % kakaotørstof. Kan indeholde nødder.
Om produktet
Varenr.1078
VarenavnOmbar mørk 72% Øko chokolade
EAN nummer5060102661078
OprindelseslandEngland
Nettovægt35 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2134/511
Fedt43,3
- heraf mættede fedtsyrer38,4
Kulhydrater33,9
- heraf sukkerarter24,5
Kostfibre11
Protein9,3
Salt0,1
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afNødder
LivsstilØkologisk Raw Mørk VEGAN
MærkningØkologisk Raw Mørk Chokol VEGAN

Coala's Naturprodukter ApS © 2024
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: salg@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08