Økologisk raw chokolade
Med højt flavanol-indhold
Raw chokoladen er fremstillet ved temperaturer
under 42 grader, og den lave temperatur-proces gør, at kakaobønnerne bevarer et
6 gange højere indhold af flavanoler end tilsvarende produkter med samme høje
kakaoindhold. Samtidig højner kokossukker barerne i forhold til, hvad man
ellers sædvanligvis forbinder med chokolade.
Alle Ombar er sødet med uraffineret kokossukker,
der er rig på mineraler og har et lavt glykæmisk indeks på 35. Kokossukker er
fremstillet af nektar fra kokospalmens blomster.
I ingredienserne i denne bar indgår probiotika,
lactobacillus acidophilus, der er en mælkesyrebakterie.
Ombar er en kilde til magnesium og mangan.
Alle Ombar er 100 % økologiske, mælkefri og
veganske, fremstillet af kvalitetschokolade fra Ecuador.
Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene
varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer
og heller ingen kunstige aromaer.
Ombar mørk 72% Øko chokolade
Ingredienser | |
---|---|
Rå kakao*¤, kakaosmør*, kokossukker*, levende kultur: Lactobacillus acidophilus (2 milliarder cfu). *Certificeret økologisk. ¤Fair trade certificeret i overensstemmelse med Fair for Life standard (63 %). Min. 72 % kakaotørstof. Kan indeholde nødder. |
Om produktet | |
---|---|
Varenr. | 1078 |
Varenavn | Ombar mørk 72% Øko chokolade |
EAN nummer | 5060102661078 |
Oprindelsesland | England |
Nettovægt | 35 g |
Nærringsindhold | |
---|---|
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100g | Energifordeling i varen |
Energi | 2134/511 |
Fedt | 43,3 |
- heraf mættede fedtsyrer | 38,4 |
Kulhydrater | 33,9 |
- heraf sukkerarter | 24,5 |
Kostfibre | 11 |
Protein | 9,3 |
Salt | 0,1 |
Udvidet produktinformation | |
---|---|
Kan indeholde spor af | Nødder |
Livsstil | Økologisk Raw Mørk VEGAN |
Mærkning | Økologisk Raw Mørk Chokol VEGAN |