Kokos-vanilje fyldt

Økologisk raw chokolade

Med højt flavanol-indhold

Et trøffel-agtigt og cremet fyld af kokos og vanilje giver denne økologiske Ombar fra Natur-slik.dk en ganske særlig og meget indbydende smag og konsistens. Indhyllet i mørk raw chokolade er der tale om en blød og lækker høj kvalitets-dessertchokolade i pladeform, hvilket er en sjældenhed.

Raw chokoladen er fremstillet ved en lav temperatur-proces på under 42 grader, og det bevirker, at kakaobønnerne bevarer et 6 gange højere indhold af flavanoler end tilsvarende ikke-raw produkter med samme høje kakaoindhold. Samtidig højner kokossukker barerne i forhold til chokolade generelt. Alle Ombar er sødet med uraffineret kokossukker, der er rig på mineraler og har et lavt glykæmisk indeks på 35. Kokossukker er fremstillet af nektar fra kokospalmens blomster.

Ombar er en kilde til magnesium og mangan. Alle Ombar er 100 % økologiske, mælkefri og veganske, fremstillet af kvalitetschokolade fra Ecuador.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Ombar Øko chokolade m kokos vanilje fyld

Ingredienser
Økologiske ingredienser: kokoscreme* (37 %), kokossukker*, rå kakao*, kakaosmør*, vaniljeekstrakt* (1 %). *Certificeret økologisk. Min. 60% kakaotørstof. Kan indeholde spor af nødder.
Holdbarhed
Holdbarhed9 mdr
Om produktet
Varenr.1142
VarenavnOmbar Øko chokolade m kokos vanilje fyld
EAN nummer5060102661993
Nettovægt35 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2390/577
Fedt42
- heraf mættede fedtsyrer28
Kulhydrater45
- heraf sukkerarter30
Kostfibre0
Protein8,2
Salt0,1
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afnødder
Livsstilraw, veganer, økologisk, glutenfri, mælkefri.
Mærkningveganer, økoloigisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2024
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: salg@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08