Økologisk

Raw chokolade

Med pistacie - Højt flavanol-indhold - Vegan

Raw chokoladen fremstilles ved temperaturer under 42 grader. Den lave temperatur-proces ved fremstillingen gør, at kakaobønnerne bevarer et 6 gange højere indhold af flavanoler end tilsvarende ikke-raw produkter med samme høje kakaoindhold. Samtidig højner kokossukker barerne i forhold til, hvad man ellers sædvanligvis forbinder med chokolade. Denne variant rummer en lækker cremet midte af kokos, og pistacie-nødder giver chokoladen en særlig indbydende smag. Alle Ombar fra Natur-slik.dk er sødet med uraffineret kokossukker. Kokossukker er rig på mineraler og har et lavt glykæmisk indeks på 35. Det er fremstillet af nektar fra kokospalmens blomster.

Ombar er en kilde til magnesium og mangan. 

Alle Ombar er 100 % økologiske, mælkefri og veganske, fremstillet af kvalitetschokolade fra Ecuador.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Ombar Pistacie cholade øko 70

Ingredienser
Pistaciecreme (24%)*, kokossukker*, rå kakao*, kakaosmør*, cremet kokos*, vaniljeekstrakt*, ørken salt*. * Certificeret økologisk. Min. 60% kakao.
Om produktet
Varenr.15422
VarenavnOmbar Pistacie cholade øko 70
EAN nummer5060102662181
Nettovægt70
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2395/577
Fedt42,5 g
- heraf mættede fedtsyrer28,2 g
Kulhydrater36 g
- heraf sukkerarter27,8 g
Protein8,6 g
Salt0,5 g
Udvidet produktinformation
LivsstilVEGAN, FAIRTRADE, ØKO, MÆLKEFRI

Coala's Naturprodukter ApS © 2024
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: salg@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08