• Vivani dark nougat crocante Ø 35 g

Økologisk og vegan

Chokoladebar

Med krokant og nougat

Denne økologiske chokoladebar fra Coalas Naturprodukter er en knasende, sprød variant med nødder, karamel og vanilje. Hasselnødde-pasta forener sig med kakaomasse og kakaosmør til en virkelig lækker og smagfuld kombination, hvor vanilje og rå rørsukker sørger for sødmen. Crunch af hasselnødder med blandt andet karamelsirup afrunder choko-baren med lige netop den konsistens, der giver baren det sidste pift.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Baren er ”Plastic-free”, et vil sige, at den er indpakket i den fuldt komposterbar NatureFlex film, der består af råmateriale fra træfibre høstet i FSC-certificerede skove. Endvidere bærer den mærket ”It’s one world”, der garanterer, at der ikke er gjort brug af børnearbejde ved dyrkning og høst af råvarerne.

Denne veganske og økologiske bar indgår i en større serie af Vivani chokoladebarer to-go eller til kaffebordet, til caféen eller til desserten, til tasken eller i et lille udvalg til værtinden.

Vivani dark nougat crocante Ø 35 g

Ingredienser
Rå rørsukker*, HASSELNØDDEpasta* 22%, kakaomasse*, kakaosmør*, HASSELNØDDEbrud* 8% (Rå rørsukker*, HASSELNØDDER, majs glukosesirup*, karamelsirup*),bourbon vanille ekstrakt*. *= Ingredienser fra økologisk landbrug. Kan indeholde bestanddele af andre nødder, mælk og gluten. Min. 36% kakao.
Om produktet
Varenr.5393
VarenavnVivani dark nougat crocante Ø 35 g
EAN nummer4044889002553
OprindelseslandTyskland
Nettovægt35 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2354/566
Fedt38,2
- heraf mættede fedtsyrer15,2
Kulhydrater45,6
- heraf sukkerarter40,2
Protein6,5
Salt0,01
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afskal frugter,mælk og gluten
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2023
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08