• Vivani Ø mørk og cremet chokoladebar

Økologisk og Vegan

Mørk chokolade bar

Med oliven-olie

Denne økologiske chokoladebar fra Coalas Naturprodukter er en ganske særlig og meget behagelig nydelse. Chokoladen er mørk, med minimum 61 % kakaotørstof, og det betyder tilsvarende mindre af den økologiske rå rørsukker. Samtidig giver indholdet af olivenolie en meget lækker blød og smooth konsistens og fuldender smags-oplevelsen med en fylde, der spiller fint sammen med kakao-ingrediensen.

Baren er ”Plastic-free”, det vil sige, at den er indpakket i fuldt komposterbar natureflex film, og så bærer den endvidere mærket ”It’s one world”, der garanterer, at der ikke er gjort brug af børnearbejde ved dyrkning og høst af råvarerne.

Indholdet består udelukkende af kakaomasse, rå rørsukker, kakaosmør og olivenolie, og alle ingredienser er 100 % økologiske. Der er ikke gjort brug af soya-lecithin, og baren er mælkefri.

Denne veganske og økologiske bar indgår i en større serie af Vivani-chokolade barer, to-go eller til kaffebordet, til caféen eller til desserten, til tasken eller i et lille udvalg til værtinden.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Vivani Ø mørk og cremet chokoladebar

Ingredienser
Kakaomasse*, rå rørsukker*, kakaosmør*, olivenolie* 2%. Kakaotørstof: 61%. *Fra økologisk landbrug. Kan indeholde dele fra nødder, mælk og gluten.
Om produktet
Varenr.5404
VarenavnVivani Ø mørk og cremet chokoladebar
EAN nummer4044889004489
Nettovægt35
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2481/598
Fedt44,9 g
- heraf mættede fedtsyrer27,3 g
Kulhydrater39,7 g
- heraf sukkerarter36,0 g
Protein4,8 g
Salt0,01 g
Udvidet produktinformation
LivsstilØkologisk Vegan
MærkningØkologisk Vegan

Coala's Naturprodukter ApS © 2023
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08