• Vivani Ø sprød kokos chokoladebar

 Økologisk og Vegan

Lys Chokolade-bar

Med knasende sprød kokos

Den udsøgte lyse kokos chokolade bar med crunch fra Coalas Naturprodukter er et af de helt store hit. Baren er ”Plastic-free”, det vil sige, at den er indpakket i fuldt komposterbar natureflex film, og så bærer den endvidere mærket ”It’s one world”, der garanterer, at der ikke er gjort brug af børnearbejde ved dyrkning og høst af råvarerne.

Smagen er uovertruffen med det lette og fine strejf af kokosnød, konsistensen er behagelig smør-agtig og smeltende, straks man får et stykke af chokoladen i munden, og de ristede kokosflager giver det lille twist af crunch. En anelse rissirup-pulver tilfører en klædelig sødme. Der er ikke gjort brug af soya-lecithin, og baren er mælkefri.

Ingredienserne er 100 % økologiske, og der er anvendt rå rørsukker.

Baren indgår i en efterhånden omfattende serie af Vivani-chokolade barer, to-go eller til kaffebordet, til caféen eller til desserten, til tasken eller i et lille udvalg til værtinden.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Vivani Ø sprød kokos chokoladebar

Ingredienser
Rå rørsukker*, kakaosmør*, kokos creme* 15%, kakaomasse*, kokosflager* (ristet) 8%, kokospulver* 4,8%, rissirup pulver*. Min. 37% kakaotøstof. *Fra økologisk landbrug. Kan indeholde dele fra nødder, mælk og gluten.
Om produktet
Varenr.5403
VarenavnVivani Ø sprød kokos chokoladebar
EAN nummer4044889004120
Nettovægt35 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2604/622
Fedt48 g
- heraf mættede fedtsyrer35 g
Kulhydrater42 g
- heraf sukkerarter36 g
Protein3,6 g
Salt0,01 g
Udvidet produktinformation
LivsstilØkologisk Vegan
MærkningØkologisk Vegan

Coala's Naturprodukter ApS © 2023
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08