• Vivani RM Mandel Orange Ø 35 g

Økologisk og vegan

Chokoladebar

Mandel og orange

Denne økologiske chokoladebar fra Coalas Naturprodukter rummer hakkede mandler, appelsin og appelsinolie, der sammen med kakaosmør og kakaomasse giver en meget smagfuld og frisk oplevelse. Risdrik-pulver sørger for sødmen og er også med til at give konsistensen den lækre velkendte blødhed, mens hasselnødder, vaniljeekstrakt og rå rørsukker giver kant, karakter og understreger sødmen. Alle ingredienser er 100 % økologiske.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Baren er ”Plastic-free”, et vil sige, at den er indpakket i den fuldt komposterbar NatureFlex film, der består af råmateriale fra træfibre høstet i FSC-certificerede skove. Endvidere bærer den mærket ”It’s one world”, der garanterer, at der ikke er gjort brug af børnearbejde ved dyrkning og høst af råvarerne.

Denne veganske og økologiske bar indgår i en større serie af Vivani chokoladebarer to-go eller til kaffebordet, til caféen eller til desserten, til tasken eller i et lille udvalg til værtinden.

 

Vivani RM Mandel Orange Ø 35 g

Ingredienser
Rå rørsukker*, kakaosmør*, kakaomasse*, ris drik pulver* 14%, hakkede MANDLER* 4%, granuleret appelsin* 3%, HASSELNØDDEpasta*, appelsinolie*, bourbon vanille ekstrakt*. *= Fra økologisk landbrug. Kan indeholde bestanddele af andre nødder, mælk og gluten. Min. 40% kakao.
Om produktet
Varenr.5394
VarenavnVivani RM Mandel Orange Ø 35 g
EAN nummer4044889002539
OprindelseslandTyskland
Nettovægt35 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2367/568
Fedt36,6 g
- heraf mættede fedtsyrer20,6 g
Kulhydrater54,9 g
- heraf sukkerarter43,7 g
Protein3 g
Salt0 g
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afSkalfrugter,mælk og gluten
LivsstilØkologisk Vegan
MærkningØkologisk Vegan

Coala's Naturprodukter ApS © 2023
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08