• Dessertchokolade Ikke tilsat sukker

Fairtrade

Dessert-chokolade

Sødet med Stevia

Denne lækre dessert-chokolade fra Coalas Naturprodukter er sødet med et 100 % rent naturprodukt, nemlig udtræk fra planten Stevia. Smagen af planteudtrækket egner sig særlig fint til kakao og fremhæver chokolade-smagen på en meget fin måde, der samtidig går perfekt i spænd med chokolade-stykkernes fyld af smagfulde varianter såsom for eksempel orange, pistacie-marcipan, praliné, banan eller kokos-ananas. Nogle er med mørk chokolade, andre med lys mælkechokolade. Alle med fyld.

Fra stevia-plantens blade udvindes steviolglykosid, som søder op til 400 gange mere end sukker, og i modstæning til sukker indeholder det ingen kalorier. Steviolglykosid påvirker vores blodsukker meget lidt sammenlignet med hvidt sukker, der får blodsukkeret til at stige. Dermed et det mindre stressende for det metabolske system, som ikke har godt af mange rutsjeture i blodsukkeret. Det gør steviolglykosid – i daglig tale ofte blot kaldet ”stevia” – til et godt og naturligt alternativt til sukker. Et naturligt sødemiddel fri for kemi.

Stevia gror især i den sydamerikanske regnskov og i Mellemamerika, i tropiske og subtropiske egne. Eksempelvis i Paraguay har indianerne siden oldtiden brugt stevia til at søde mad og drikkevarer. EU-kommissionen godkendte i 2011 steviol og steviolglycosider som fødevare-tilsætningsstof.

Steviolglykosid henter man fra den plante, der hedder Stevia Rebaudiana, hvis blade kan bruges til te, eller i knust og tørret tilstand som sukkererstatning. Stevia-bladenes kvalitet varierer alt efter jordens beskaffenhed, vand, sollys, dyrkningsmetoder, forarbejdning og lagring. Stevia-bladene har en sød og frisk smag, der bliver i munden i flere timer.

Dessert-chokoladen er UTZ-Certificeret, det vil sige, at kakao-producenterne har fokus på bæredygtighed med respekt for såvel mennesker som miljøet.

Det øvrige sødemiddel i dessert-chokoladen er erythritol (sukrin), en naturlig sukker-alkohol, der hverken påvirker blodsukkeret eller bidrager til karies. Det indeholder 0 kalorier.

Dessertchokolade Ikke tilsat sukker

Ingredienser
Kostfibre (dekstrin, inulin, oligofruktose), kakaomasse, kakaosmør, sødMÆLKSpulver, sødestoffer (erythritol, steviol glykosider), vallepulver (MÆLK), HASSELNØDDER, marcipan (MANDLER, sødestoffer (erythritol, steviol glykosider), rismel, stabilisator (sorbitol), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), mandelaroma), vegetabilsk fedtstof (palme, palmekerne, solsikke, raps), konserveringsmiddel (glycerol), smør koncentrat (MÆLK), skummetMÆLKSpulver, citron puré, appelsin puré, hindbær puré, banan puré, kokosrasp, PISTACIENØDDER, krydderiblanding, emulgator (SOJA lecitiner), naturlige aromaer, pektin, kaffe, frysetørrede hindbær stykker, syre (citronsyre, vinsyre). Mørk chokolade kakao tørstof: minimum 55%. Mælkechokolade kakao tørstof: minimum 36%. Uden tilsat sukker. Med et naturligt indhold af sukker.
Om produktet
Varenr.1353
VarenavnDessertchokolade Ikke tilsat sukker
EAN nummer5413623710488
OprindelseslandBelgien
Nettovægt100g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi1960/471
Fedt36,1 g
- heraf mættede fedtsyrer19,3 g
Kulhydrater27,1 g
- heraf sukkerarter12,3 g
- heraf polyoler9,9 g
Kostfibre22 g
Protein6,7 g
Salt0,3 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerMælk,hasselnødder,mandler,pistacienødder,soja
Kan indeholde spor afnødder
LivsstilIkke tilsat sukker
MærkningIkke tilsat sukker

Coalas Naturprodukter ApS © 2021
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08