• Vivani Latte Macchiato Praline

Latte Macchiato Praliné

Økologisk Chokolade

Sanselig nydelse - socialt ansvar

En nougat og hvid chokolade med espresso crisp, der kan få glimtet frem i øjnene hos enhver chokolade- og kaffenyder og få hende eller ham til at give sig helt hen i nydelsen - sådan er Latte Macchiato Praliné varianten fra Natur-slik.dk i Vivanis serie af økologisk chokolade. En sanselig nydelse med en ganske særlig og indbydende konsistens og med socialt ansvar.

Chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare NatureFlex film, der består af mere end 90 % vedvarende råmateriale baseret på træfibre. Træfibrene, der bruges til denne folie, høstes i FSC og PEFC certificerede skove. NatureFlex folien har samtidig den enestående evne, at den beskytter chokoladen mod uønsket mineralolie.

Latte Macchiato Praliné fremstilles i klima-neutral produktion, idet chokolade-producenten kompenserer for al CO2 udledning fra chokoladeproduktionen via klimaprojektet PROJEKT TOGO.

Santo Domingo Kakao fra Sydamerika er anvendt til Latte Macchiato Praliné, kakaoen er bæredygtig, økologisk og certificeret med UTZ-standard. UTZ er et velanset landbrugs-mærke i Europa, det europæiske modstykke til North American Rainforest alliance Certification.

Høsten af råvarerne til chokoladen sker uden brug af børnearbejde, hvilket mærket”It’s one world” (stop child slavery) fortæller på emballagen.

Der er anvendt 100 % økologiske råvarer fra certificerede øko-producenter uden brug af emulgator.

Chokoladen er sødet med rå rørsukker, hvilket giver et højere indhold af mineraler i forhold til raffineret hvidt sukker, og samtidig sikrer det, at den gode kakao-smag forbliver intakt.

En kvindelig kunstner har ud fra denne chokolades særlige smag, konsistens og særkende skabt maleriet, der er trykt på emballagen.


Vivani Latte Macchiato Praline

Ingredienser
Rå rørsukker*, kakaosmør*, HASSELNØDDEpasta* 18%, kakaomasse*, FLØDEpulver*, skummetMÆLKSpulver*, instant espresso krisp* 1,25%, VALLEpulver*, bourbon vaniljeekstrakt*. Nougat chokolade: min. 36% kakao. * = Økologisk.
Om produktet
Varenr.5301
VarenavnVivani Latte Macchiato Praline
EAN nummer4044889003215
Nettovægt100 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2425/583
Fedt40,6
- heraf mættede fedtsyrer19,0
Kulhydrater45,9
- heraf sukkerarter41,0
Kostfibre0
Protein6,0
Salt0,09
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerHasselnød, fløde, skummetmælkspulver, vallepulver
Kan indeholde spor afMandel, pistacie og gluten
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2022
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08