• Vivani  mørk choko. mhel nød ØKO

Vegan og økologisk

Chokolade med hele nødder

Sanselig nydelse med socialt ansvar

Lækre ristede hele hasselnødder dækket med mørk chokolade, den fineste økologiske mørke chokolade, der smelter i munden, forener sig med oplevelsen af knasende nødder. Denne økologiske chokolade fra Coalas Naturprodukter har en konsistens og smag, der gør den til en særlig sanselig nydelse. Chokoladen er samtidig et bevis på, at der tages ansvar både for jordens økosystem og for at skabe forbedringer i de sociale livsbetingelser for mennesker i de lande, der leverer råvarerne. 

 

Kakaobønnerne er høstet i Den Dominikanske Republik uden brug af børnearbejde, hvilket mærkaten ”It’s one world - stop child slavery” fortæller på emballagen. Ligesom chokoladen skal leve op til højeste kvalitetskrav, er det af største vigtighed at bidrage til at opretholde sunde dyrkningsmetoder i lande, der leverer råvarer til den gode økologiske chokolade. Ved udviklings- og hjælpeorganisationers mellemkomst er det blevet muligt for små producenter at undgå brug af mellemmænd og dermed selv få fortjenesten for deres arbejde. Chokoladen er således med til at give landmænd i Latinamerika bedre levevilkår.

 

Chokolade af mærket Vivani er godkendt til at bære ”Rainforest Alliance” certificeringen, der er en garanti for, at kakaoen stammer fra fuld bæredygtig kakaoproduktion, klimabevidst landbrug, udbetaling af fair løn til producenten, sikring mod skovrydning samt arbejdet for biodiversitet. Rainforest Alliance har valgt en frø – den rødøjede træfrø – som maskot for mere end 30 år siden, og det er den, der i dag internationalt symboliserer 100 % social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Frøforseglingen, der er en videreudvikling af den tidligere UTZ-mærkning, vi fremover være at finde på al Vivani chokolade.

Der er anvendt 100 % økologiske råvarer fra certificerede øko-producenter uden brug af emulgator, og chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare Natureflex film, der består af råmateriale baseret på træfibre høstet i FSC og PEFC certificerede skove.

Chokoladen er sødet med rå rørsukker, hvilket giver et højere indhold af mineraler i forhold til raffineret hvidt sukker, og samtidig sikrer det, at den gode kakao-smag forbliver intakt.

 

Det smukke maleri på emballagen er skabt af kunstneren Annette Wessel ud fra netop denne chokoladebars smag og særkende.

Vivani mørk choko. mhel nød ØKO

Ingredienser
Kakaomasse*, rå rørsukker*, HASSELNØD* 20%, kakaosmør*, MANDELmel*. Mindst 55 % kakao. * = Økologisk
Om produktet
Varenr.9641
VarenavnVivani mørk choko. mhel nød ØKO
EAN nummer4044889011586
OprindelseslandTyskland
Nettovægt100 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2521/607
Fedt42,6 g
- heraf mættede fedtsyrer18,9 g
Kulhydrater38,2 g
- heraf sukkerarter32,1 g
Protein7,4 g
Salt0,01 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerHasselnødder, Mandler
Kan indeholde spor afMælk, pistacie og gluten
LivsstilØkologisk, vegan
MærkningØkologisk, vegan

Coala's Naturprodukter ApS © 2022
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08