• Vivani Øko Chokolade 99 % Kakao

Økologisk

Sukkerfri chokolade

Med højt kakao-indhold: 99 %

”Fin Mørk Chokolade 99 % Kakao” fra natur-slik.dk har så højt et indhold af kakaobønner, at der kun er sødet med minimalt kokosnødde-sukker. 99 % af chokoladen består nemlig af ren kakao fra økologiske kakaobønner, og kakaoens gavnlige egenskaber er dermed i høj grad bevaret. Kakaobønner indeholder blandt andet polyfenoler, tannin, flavonoider, altså antioxidanter. Der er ingen kolesterol i kakao, og da tannin reducerer bakterievækst, så forårsager kakao ikke karies. Kakaobønnen rummer de opkvikkende stoffer koffein og theobromin og desuden phenylethylamin, som påvirker vores humør og glædessignaler i hjernen positivt. Kakao er let fordøjelig, da kakao kun bliver i maven 1-2- timer.

Vivani 99 % chokoladen har en overraskende dejlig og mild smag til trods for det høje kakao-indhold og kan nydes på den måde, at man lader den smelte langsomt i munden, så man får fuldt udbytte af den fine og intense smag af kakaobønne. Det er også sådan, man bevarer smagen længe efter, at chokoladen er smeltet i munden, og fornemmelsen af mæthed indfinder sig.

99 % chokoladen er ligeledes særdeles velegnet til desserter og bagværk.

Økologisk kokosnødde-sukker - udvundet af nektaren fra blomsterne på kokospalmen og ikke raffineret - tilfører chokoladen et strejf af sødt. Nektaren fra kokosblomsten har sin helt egen særlige smag, der mest minder om karamel, og den er en sjældenhed blandt naturens egne sødemidler med et lavt glykæmisk indeks på 32.

Indholdet af sukkerarter er 0,5 g pr. 100 g, og dermed er 99 % chokoladen ifølge Fødevarestyrelsen sukkerfri og kan bære prædikatet ”0 % sukker” eller ”sukkerfri”.

99’eren fra natur-slik.dk er fremstillet af kakaobønner høstet i Panama og indgår således i rækken af Panama-chokolade med højt kakao-indhold, Panama Range. Denne ”ø-kakao” har sin helt egen milde smag med et strejf af frugt og er særdeles velegnet til chokolade med et højt kakao-indhold.

Varianten ”Fin Mørk Chokolade 99 % Kakao” er en af Vivani-varianterne i Panama Range. De øvrige er ”Fin Mørk Chokolade 92 % Kakao” og ”Fin Mørk Chokolade 75 % Kakao”. Chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare NatureFlex film, der består af råmateriale baseret på træfibre høstet i FSC og PEFC certificerede skove. 

Endvidere findes også to varianter med et lavere kakao-indhold, nemlig ”Smooth Mælkechokolade 37 % Kakao og ”Mørk Mælkechokolade 50 % Kakao” – alle økologiske og fremstillet af kakaobønner fra Panama.

Sortimentet fra natur-slik.dk rummer yderligere økologisk Vivani-chokolade med højt kakao-indhold, for eksempel ”Mørk Chokolade Sartbitter 85 % Kakao”. Den er sødet med økologisk rå rørsukker og fremstillet af kakaobønner høstet i Sydamerika.Vivani Øko Chokolade 99 % Kakao

Ingredienser
Kakaomasse*, kakaosmør*, palmesukker*, min. 99% kakaotørstof. * = Fra økologisk jordbrug
Om produktet
Varenr.675
VarenavnVivani Øko Chokolade 99 % Kakao
EAN nummer4044889002904
OprindelseslandTyskland
Nettovægt80 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2768/672
Fedt64,3
- heraf mættede fedtsyrer40,5
Kulhydrater7,4
- heraf sukkerarter0,5
Kostfibre0
Protein8,8
Salt0,02
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afNødder, mælk og gluten
LivsstilVEGAN.ØKOLOGISK
MærkningVEGAN.ØKOLOGISK

Coala's Naturprodukter ApS © 2024
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: salg@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08