• Vivani øko hvid chokolade mvanille 80g

 

Naturlig sødme

Hvid vanilje

Økologisk chokolade

”Hvid vanilje” er en smagfuld hvid chokolade med en aroma som udsøgt kold vaniljeis og med en smeltende konsistens. Der er anvendt rismælk i stedet for animalsk mælk, uden at den oversøde smag fra rismælken trænger igennem, og resultatet er en chokolade, der til forveksling minder om en særlig god mælkechokolade. Vaniljen giver en sødme, der gør det muligt at reducere indholdet af rå rørsukker i forhold til sammenlignelig hvid chokolade.

Den økologiske chokolade er samtidig et bevis på, at der tages ansvar både for jordens økosystem og for at skabe forbedringer i de sociale livsbetingelser for mennesker i de lande, der leverer råvarerne. Kakaobønnerne er høstet i sydamerikanske lande som Den Dominikanske Republik, Ecuador og Panama eller i Central- og Sydafrika, og høsten sker uden brug af børnearbejde, hvilket mærkaten ”It’s one world – stop child slavery” fortæller på emballagen.

Ligesom chokoladen skal leve op til højeste kvalitetskrav, er det af største vigtighed at bidrage til at opretholde sunde dyrkningsmetoder i lande, der leverer råvarerne. Ved udviklings- og hjælpeorganisationers mellemkomst er det blevet muligt for små producenter at undgå brug af mellemmænd og dermed selv få fortjenesten for deres arbejde. Chokoladen er på den måde med til at give landmænd i Latinamerika og Afrika bedre levevilkår og sikrer en sund produktion.

Der er anvendt 100 % økologiske råvarer fra certificerede øko-producenter uden brug af emulgator. Chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare NatureFlex film, der består af råmateriale baseret på træfibre høstet i FSC og PEFC certificerede skove. 

Chokoladen er sødet med rå rørsukker, hvilket giver et højere indhold af mineraler i forhold til raffineret hvidt sukker, og samtidig sikrer det, at den gode kakao-smag forbliver intakt.

Det smukke maleri på emballagen er skabt af kunstneren Annette Wessel ud fra denne chokoladebars smag og særkende.

Vivani øko hvid chokolade mvanille 80g

Ingredienser
Kakaosmør*, SØDMÆLKSPULVER* 40%, rårørsukker*, malte bourbon vaniljestænger*. *= Fra økologisk landbrug. Kan indeholde bestanddele af nødder og gluten.
Om produktet
Varenr.850
VarenavnVivani øko hvid chokolade mvanille 80g
EAN nummer4044889000740
OprindelseslandTyskland
Nettovægt80 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2660/641
Fedt50,5
- heraf mættede fedtsyrer31,8
Kulhydrater36,4
- heraf sukkerarter36,4
Protein10,1
Salt0,37
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afnødder og gluten
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2023
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08