• Vivani sartbitter brændt mandel


Økologisk og vegansk

Mørk chokolade

Brændte mandler

Denne lækre, økologiske chokolade fra Natur-slik.dk er en bittersød variant med indtryk af vintertidens brændte mandler og honningkage-krydderier. Vivani chokoladen er nemlig en særdeles fin og velsmagende oplevelse med crunch fra saltede mandler og karamel. Honningkage-krydderierne er kanel, fennikel, koriander, ingefær, nellike, allehånde, muskatblomme og kardemomme, og de er med til at give chokoladen karakter. Chokoladen er vegansk, og mærket ”It's one world – stop child slavery” på emballagen fortæller, at høsten af ​​kakaobønnerne er sket uden brug af børnearbejde.

Kakao-indholdet er på mindst 55 %, og der er således tale om mørk chokolade. Konsistensen gør den til en særlig sanselig ydelse, og samtidig er den et bevis på, at der tages ansvar både for jordens økosystem og for at skabe forbedringer i de sociale livsbetingelser for mennesker i de lande, der leverer råvarerne. Kakaobønnerne er høstet i sydamerikanske lande som Den Dominikanske Republik, Ecuador og Panama eller i Central- og Sydafrika, da tropiske lande rummer de ideelle betingelser for dyrkning af råvarer som kakaobønner samt rørsukker.

Ligesom chokoladen skal leve op til højeste kvalitetskrav, er det samtidig af vigtighed at bidrage til at vedligeholde sunde dyrkningsmetoder i landet, der leverer råvarer til den gode økologiske chokolade. Ved udviklings- og hjælpeorganisationers mellemkomst er det blevet muligt for små producenter at undgå brug af mellemmænd og dermed selv få fortjenesten for deres arbejde. Chokoladen er således med til at give landmænd i Latinamerika og Afrika bedre levevilkår.

Der er anvendt 100 % økologiske råvarer fra certificerede øko-producenter, og der er ikke brugt emulgator. Chokoladen er sødet med rå rørsukker, hvilket giver et højere indhold af mineraler i forhold til raffineret hvidt sukker, og samtidig sikrer det, at den gode kakao-smag forbliver intakt.

En kvindelig kunstner har ud fra den særlige smag og konsistens i netop denne chokolade skabte maleriet, der er trykt på emballagen.

Chokoladen er pakket i den fuldt komposterede NatureFlex-film, der består af råmateriale baseret på træfibre høstet i FSC-certificeret skove.                                                                                                                                                                                                                                     > SÆSONVARE <

Vivani sartbitter brændt mandel

Ingredienser
Kakaomasse*, rårørsukker*, saltede MANDLER* 10% (MANDLER*, salt 2%), kakaosmør*, karamel* 7% (rårørsukker*, glukose-sirup*, kakaosmør*, kanel*, havsalt), MANDELmasse*, peberkagekrydderi*. Min. 55% kakao.
Om produktet
Varenr.8601
VarenavnVivani sartbitter brændt mandel
EAN nummer4044889004007
OprindelseslandTyskland
Nettovægt80 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2333/561
Fedt36,9 g
- heraf mættede fedtsyrer19,4 g
Kulhydrater45,2 g
- heraf sukkerarter39,2 g
Protein7,6 g
Salt0,29 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerMandler
Kan indeholde spor afMælk, andre nødder og gluten
LivsstilVegan Økologisk
MærkningVegan Økologisk 100% Eco Pack Rainforest Alliance Certificeret

Coala's Naturprodukter ApS © 2024
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: salg@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08