• Daddelmasse Økologisk

Økologisk

Daddel masse

Til konfekt, desserter og bagning

Den 100 % rene økologiske daddel masse fra Coalas Naturprodukter er et oplagt valg til konfekt såvel som til barer, ligesom desserter og bagværk vil nyde godt af produktet, der sælges i pakker med 1 kilo. Længe har dadler været et yndet ”sødemiddel” og et alternativ til det raffinerede hvide sukker, og den nye pasta/masse gør det endnu lettere i køkkenet, både når der skal doseres, og også når det gælder om at lade fantasien få frit løb og kaste sig ud i opfindsomme kreationer. Der er ikke tilsat sukker, dadler har et naturligt indhold af sukker.

Daddelpasta er langt mere end blot ingrediens i julekonfekten. Lad pastaen indgå som fyld i bagværk, overtræk de små figurer, man kan skære af massen, med chokolade, kombinér med marcipan og nødder, eller brug ganske enkelt daddel-massen i skiver som pålæg eller brug det på tapas-bordet. Det vil tiltale den søde tand, og samtidig rummer dadler en del kostfibre. Dadler er kolesterolfrie og indeholder næsten intet fedt.

Daddelpastaen er fremstillet af rå økologiske dadler, og dermed er hele det naturlige næringsindhold bevaret. Det vil sige, at pastaen også egner sig til raw kager og raw desserter, idet massen aldrig har været opvarmet. Den rå masse opbevares i køleskab.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Daddelmasse Økologisk

Ingredienser
Daddelpasta* (100%). * = Fra økologisk landbrug. Opbevares køligt og tørt under temperatur op til 8 grader.
Om produktet
Varenr.33907
VarenavnDaddelmasse Økologisk
EAN nummer3800233689860
Nettovægt1 KG
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi1186/279
Fedt0,4 g
- heraf mættede fedtsyrer0,4 g
Kulhydrater66,0 g
- heraf sukkerarter41,0 g
Kostfibre0 g
Protein2,6 g
Salt0 g
Udvidet produktinformation
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2022
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08