• Grøn kaffe klassisk økologisk

Økologisk og vegansk

Grøn Kaffe

Klassisk

Grøn kaffe er grønne, nyplukkede og uforarbejdede kaffebønner, der forbliver uristede og males. De drikkes som almindelig kaffe brygget på kaffemaskinen, eller som espresso brygget på espresso-maskinen. Endvidere kan grøn kaffe nydes som urtedrik, hvor man anvender 10 g grøn kaffe pr. 2 dl kogt vand, og hvor man filtrerer den malede kaffe fra og nyder udtrækket. To-tre gange om dagen.

Der er altså ikke tale om den gængske brun/sorte kaffe-farve, og heller ikke om den kendte kaffeduft og -smag, derimod overrasker den grønne kaffe med sin blide grøn-gule farve og runde urte-agtige smag. Forventer man således kaffe i traditionel forstand, bliver man særdeles overrasket. Forbereder man sig på, at grøn kaffe kan opfattes som en urte-drik, så bliver forventningerne indfriet til fulde.

Smagen af Grøn Kaffe Klassisk fra Coalas Naturprodukter er den rene vare, kaffebønner fra Peru, 100 % økologiske og veganske. 

Ved at undlade at riste kaffebønnerne, bibeholdes klorogensyren, som reducerer omdannelsen af glukose til fedt i kroppen og forhøjer stofskiftet. Klorogensyre forekommer i mange frugter og grøntsager, blandt andet i grønne kaffebønner.

Grøn kaffe klassisk økologisk

Ingredienser
100% arabika*, malet, rå kaffebønner*. *=Fra økologisk landbrug.
Om produktet
Varenr.3407
VarenavnGrøn kaffe klassisk økologisk
EAN nummer3800225475174
Nettovægt200g
Udvidet produktinformation
LivsstilØkologisk, raw, vegansk
MærkningØkologisk

Coalas Naturprodukter ApS © 2019
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08