• Grøn kaffe klassisk økologisk koffeinfri


Økologisk og vegansk

Grøn Kaffe - Koffeinfri

Klassisk

Denne version af klassisk grøn kaffe er koffeinfri, det vil sige, at koffeinen er trukket ud af de grønne kaffe-bønner, der stadig har et naturligt højt indhold af klorogensyre og er 100 % økologiske, raw og veganske. Grønne kaffebønner er rige på antioxidanter og vitaminerne E og C samt jern, calcium og selen.

Grøn kaffe er grønne, ny-plukkede kaffebønner, der forbliver uristede og males. De drikkes som almindelig kaffe brygget på kaffemaskinen, eller som espresso brygget på espresso-maskinen. Endvidere kan grøn kaffe nydes som urtedrik, hvor man anvender 10 g grøn kaffe pr. 2 dl kogt vand, og hvor man filtrerer den malede kaffe fra og nyder udtrækket. To-tre gange om dagen.

Der er altså ikke tale om den gængske brun/sorte kaffe-farve, og heller ikke om den kendte kaffeduft og -smag, derimod overrasker den grønne kaffe med sin blide grøn-gule farve og runde urte-agtige smag. Forventer man således kaffe i traditionel forstand, bliver man særdeles overrasket. Forbereder man sig på, at grøn kaffe kan opfattes som en urte-drik, så bliver forventningerne indfriet til fulde. Smagen af Klassisk Grøn Kaffe Koffeinfri fra Natur-slik.dk er den rene vare, kaffebønner fra Peru.

Ved at undlade at riste kaffebønnerne, bibeholdes klorogensyren, som reducerer omdannelsen af glukose til fedt i kroppen og forhøjer stofskiftet. Klorogensyre forekommer i mange frugter og grøntsager, og indholdet er særlig højt i grønne kaffebønner. 

Grøn kaffe klassisk økologisk koffeinfri

Ingredienser
100% malede rå arabiske kaffebønner*, koffeinfri *=Fra økologisk landbrug.
Om produktet
Varenr.3408
VarenavnGrøn kaffe klassisk økologisk koffeinfri
EAN nummer3800225479004
Nettovægt200g
Udvidet produktinformation
LivsstilØkologisk, raw, vegansk
MærkningØkologisk

Coalas Naturprodukter ApS © 2019
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08