• Grøn kaffe klassisk økologisk koffeinfri

Økologisk og vegansk

Grøn Kaffe - Koffeinfri

Klassisk

Denne version af klassisk grøn kaffe er koffeinfri, det vil sige, at koffeinen er trukket ud af de grønne kaffe-bønner, der stadig er 100 % økologiske, raw og veganske. 

Grøn kaffe er grønne, ny-plukkede kaffebønner, der forbliver uristede og males. De drikkes som almindelig kaffe brygget på kaffemaskinen, eller som espresso brygget på espresso-maskinen. Endvidere kan grøn kaffe nydes som urtedrik, hvor man anvender 10 g grøn kaffe pr. 2 dl kogt vand, og hvor man filtrerer den malede kaffe fra og nyder udtrækket. To-tre gange om dagen.

Der er altså ikke tale om den gængske brun/sorte kaffe-farve, og heller ikke om den kendte kaffeduft og -smag, derimod overrasker den grønne kaffe med sin blide grøn-gule farve og runde urte-agtige smag. Forventer man således kaffe i traditionel forstand, bliver man særdeles overrasket. Forbereder man sig på, at grøn kaffe kan opfattes som en urte-drik, så bliver forventningerne indfriet til fulde. Smagen af Klassisk Grøn Kaffe Koffeinfri fra Coalas Naturprodukter er den rene vare, kaffebønner fra Peru.

Ved at undlade at riste kaffebønnerne, bibeholdes klorogensyren, som reducerer omdannelsen af glukose til fedt i kroppen og forhøjer stofskiftet. Klorogensyre forekommer i mange frugter og grøntsager, blandt andet i grønne kaffebønner. 

Grøn kaffe klassisk økologisk koffeinfri

Ingredienser
100% malede rå arabiske kaffebønner*, koffeinfri *=Fra økologisk landbrug.
Om produktet
Varenr.3408
VarenavnGrøn kaffe klassisk økologisk koffeinfri
EAN nummer3800225479004
Nettovægt200g
Udvidet produktinformation
LivsstilØkologisk, raw, vegansk
MærkningØkologisk

Coalas Naturprodukter ApS © 2019
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08