• Hasselnød-cashew-og kakao smørcreme

Økologisk

Hasselnød/Cashew/Kakao smørcreme

Vegan, glutenfri, laktosefri

75 % af indholdet er nødder, det er et meget højt nødde-indhold i forhold til andre nøddesmørcremer, og det gør denne økologiske hasselnød/cashew/kakao smørcreme fra Coalas Naturprodukter til noget helt særligt. Smørcremen består således af hasselnødder og cashewnødder, der er forarbejdet til en lind masse sammen med fedtfattigt kakaopulver af peruvianske kakaobønner samt rørsukker, alle ingredienser 100 % økologiske. Denne særlige smørcreme meget fin til at komme over morgenmaden, i eller over is eller i smoothie, samt også til at bruge som basis i dressinger. Som fyld i kager gør denne smørcreme sig også virkelig godt bemærket. Smørcremen er lind og tykt flydende, men sætter man den i køleskab, stivner den. Efter man har åbnet glasset og brugt af smørcremen, opbevares det køligt, og smørcremen vil naturligt få denne lidt stivnede konsistens. Skal man bruge smørcremen i den flydende form, så tages glasset ud på køkkenbordet en lille times tid i forvejen. Olien i nødderne har det med at samle sig øverst i glasset, og det anbefales, at man rører cremen godt igennem inden brug.

Den lækre hasselnødde-, cashew- og chokoladesmag i smørcremen af mærket Biocomercio er overordentlig indbydende og særdeles anvendelig. Smagen er meget rig, med stor fylde. Når man først får begyndt at bruge smørcremen, så vil mulighederne snart vise sig, også over muffins, i pandekager eller til snacks, i trifli og over frugtsalaten.

Hasselnødde/cashew/kakao smørcremen er vegansk, glutenfri, laktosefri og gmo-fri, ligesom den er fri for både konserveringsmiddel og farvestoffer.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Hasselnød-cashew-og kakao smørcreme

Ingredienser
HASSELNØD*, CASHEWNØD*, rørsukker* og kakao* (Fedtfattigt kakaopulver, surhedsregulator: Kaliumkarbonat 2,5%). *Økologisk
Om produktet
Varenr.102
VarenavnHasselnød-cashew-og kakao smørcreme
EAN nummer8436560532064
OprindelseslandSpanien
Nettovægt250 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2544/614
Fedt49 g
- heraf mættede fedtsyrer4,7 g
Kulhydrater26 g
- heraf sukkerarter2,1 g
Kostfibre6,2 g
Protein15 g
Salt0,0068 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerHasselnød, cashewnød
Kan indeholde spor afnødder, peanuts og sesam
LivsstilØkologisk Vegan
MærkningØkologisk Vegan

Coalas Naturprodukter ApS © 2021
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08