• Ichok Jungle Bites Kakaonibs ØKO

Økologisk

Veganer Chokolade

Med jordmandel og kakao-nibs

Serien iChoc er suppleret med to varianter uden brug af rismælk - Expedition Jungle Bites og Expedition Mandel & Nougat. Sødmen stammer i stedet fra kokosblomst-sukker, der udvindes af nektaren fra kokospalmens blomster. Det bliver ikke raffineret og beholder således naturens saft og kraft i sig. Bemærk, at kokosblomst-sukker har et lavt glykæmisk indeks. Smagen af kokosblomst-sukker beskrives bedst som et strejf af meget fin karamel.

Jordmandel indgår i denne økologiske veganer-chokolade og giver sammen med knasende kakao-nibs og mørk chokolade karakter og fylde. Chokoladen er et bevis på, at veganer chokolade i dag er meget mere end blot fri for animalske ingredienser. Det er intens nydelse i en klasse for sig.

Oprindelig stammer jordmandlen fra tropiske og subtropiske egne i Afrika, deraf navnet ”Jungle Bites”, som fortæller om ingredienser fra junglens dyrebare skatkammer. I Ægypten har man gjort arklælogiske fund af mere end 4000 år gamle vaser, der indeholdt jordmandler, som er en af de ældste kendte dyrkede afgrøder i verden.

Jordmandler – også kaldet tigernød eller chufa – har intet med skal-nødder at gøre og tåles af mennesker, der ikke tåler nødder. Den tilhører familien af surgræs-planter og ligner en mini-udgave af jordskokker, små knolde uden skal og med en nødde- og mandelagtig smag samt en sprød konsistens som kokosnød. Den dyrkes i Spanien og anvendes dér for eksempel i en læskende kold drik, horchata de chufa. Jordmandlerne i iChoc Expedition Jungle Bites er malet til en grynet masse.

Jordmandel har et højt indhold af kostfibre, 100 g jordmandler indeholder 33 g fibre, altså tre gange så mange som mandler, og det er medvirkende til, at man omtaler jordmandler som en superfood. Den er rig på kulhydrater og en rig kilde til E-vitamin, kalium og fosfor.

Alle ingredienser i iChoc Expedition Jungle Bites er 100 % økologiske, uden kunstig farve og uden emulgatorer. Kakaobønnerne er hentet i økologiske plantager i Den Dominikanske Republik, hvor alle ansatte får udbetalt en fair løn. iChoc fremstilles på en mere end hundred-årig chokoladefabrik, der har været pioner i produktionen af økologisk og fairtrade chokolade.

Et bæredygtigt produkt i den fuldt komposter-bar emballage NatureFlex film.

Ichok Jungle Bites Kakaonibs ØKO

Ingredienser
Kakaomasse*, palmesukker*/kokospalmesukker* 25%, kakaoamør*, jordmandel semulje* 19%, kakao nibs* 5%. Min. 52% kakao. *Økologisk.
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr
Om produktet
Varenr.5351
VarenavnIchok Jungle Bites Kakaonibs ØKO
EAN nummer4044889003055
Nettovægt50 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2370/571
Fedt41,4 g
- heraf mættede fedtsyrer23,5 g
Kulhydrater38,5 g
- heraf sukkerarter30 g
Kostfibre0 g
Protein5,7 g
Salt0,10 g
Udvidet produktinformation
Kan indeholde spor afNødder, mælk og gluten
LivsstilØkologisk, vegan
MærkningØkologisk, vegan

Coalas Naturprodukter ApS © 2019
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08