Økologisk

Kookie Cat - Vilde bær

Vegansk - glutenfri

Cashew nødder og glutenfri havre samt tyttebær er hovedbestanddelen i denne økologiske cookie fra Coalas Naturprodukter. Konsistensen er behagelig blød, og tyttebærrene giver et fint og friskt strejf i smagen, der i øvrigt har karakter af kokos. Sødmen kommer nemlig fra revet kokos, kokos sirup, kokossukker, kokoscreme og kokosolien, der sammen med dadel sirup forener sig i en sublim kage-agtig nydelse, der højnes af mandelsmagen fra indholdet af mandelprotein. Den hvide chokolade er et særligt raffinement i denne variant i Kookie Cat serien. Alle ingredienser stammer fra økologiske landbrug, og cookien er ikke bare fri for gluten, men også fri for soya, palmeolie og peanuts.

Den runde Kookie Cat er et nemt lille mellemmåltid, praktisk at have med sig, idet den er enkelt-indpakket, og samtidig er den lige så anvendelig som kage-til-kaffen, som den er to-go.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Kookie cat Vilde bær ØKO

Ingredienser
Glutenfri havreflager* (32 %), CASHEWNØDDER* (10 %), tyttebær* (10%), revet kokos*, kokos sirup*, dadel sirup*, hvid chokolade* (kokossukker*, kakaosmør*, kokos creme*, MANDEL protein*, solsikke lecithin*) (6%), kokosolie*, kakaosmør*, rødbedepulver*, naturlig tyttebærsmag* (0,2 %). * = Fra økologisk landbrug
Om produktet
Varenr.4000
VarenavnKookie cat Vilde bær ØKO
EAN nummer3800233684209
Nettovægt50 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi1818 kJ / 436 kcal
Fedt26 g
- heraf mættede fedtsyrer17 g
Kulhydrater47 g
- heraf sukkerarter21 g
Kostfibre6,1 g
Protein7,9 g
Salt0,06 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerCashewnødder, mandel
Kan indeholde spor afFrugtstk, nøddeskal, andre nødder
LivsstilØko, vegan, glutenfri, soyafri, palmeolie-fri
MærkningØkologisk, vegan

Coala's Naturprodukter ApS © 2023
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08