• Mandel Smørcreme Øko

Økologisk

Mandel smørcreme

Vegan, glutenfri, laktosefri

Den økologiske mandel smørcreme fra Coalas Naturprodukter består af 100 % mandler. Det vil sige: intet andet indhold i produktet end rene økologiske mandler. Disse er forarbejdet til en lind masse, der er lige til at komme i morgengrød, is eller smoothie, eller til at bruge som basis i en dressing. Også som fyld i kager gør mandel smørcremen sig virkelig godt bemærket. Smørcremen er lind og tykt flydende, men sætter man den i køleskab, bliver den mere stivnet. Efter man har åbnet glasset og brugt af smørcremen, opbevares smør cremen køligt, og den vil naturligt få denne lidt stivnede konsistens. Skal man bruge smørcremen i den flydende form, så tages glasset ud af køleskabet en lille times tid i forvejen. Olien i mandlerne har tendens til at samle sig øverst i glasset, og det anbefales derfor, at man rører cremen godt igennem inden brug.

Den dejlige mandel-smag i smørcremen af mærket Biocomercio er overordentlig indbydende og særdeles anvendelig i madlavningen. Når man først får begyndt at bruge smørcremen, så vil mulighederne snart vise sig også i forbindelse med middagsretter med både fisk og kød. Mandlerne, der er høstet i egnen omkring Alicante, er af sorterne Marcona, Largueta og Guara. Især Guara er højt værdsat netop til mandel smørcreme på grund af sin smag, tekstur, farve og duft. Sorten Guara er endvidere en af de mest sygdoms-resistente og klima-robuste mandel-typer.

Mandel smørcremen er vegansk, glutenfri, laktosefri og gmo-fri, ligesom den er fri for både konserveringsmiddel og farvestoffer.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Mandel Smørcreme Øko

Ingredienser
Økologiske MANDLER* *Økologisk
Om produktet
Varenr.104
VarenavnMandel Smørcreme Øko
EAN nummer8436560531975
OprindelseslandSpanien
Nettovægt250 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2453/589
Fedt45,22 g
- heraf mættede fedtsyrer4,32 g
Kulhydrater6,20 g
- heraf sukkerarter4,35 g
Kostfibre8,35 g
Protein19,13 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerMandler
Kan indeholde spor afnødder, peanuts og sesam
LivsstilØkologisk Vegan
MærkningØkologisk Vegan

Coalas Naturprodukter ApS © 2021
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08