• Choko Macadamianød (Ikke tilsat sukker)

Mørk chokolade

Macadamia-nødder

Sødet med Stevia - Ikke tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker

 

Macadamia-nødderne er overtrukket med mørk chokolade sødet med et 100 % rent naturprodukt, nemlig udtræk fra planten Stevia. Smagen af planteudtrækket egner sig fortrinligt til kakao og fremhæver chokolade-smagen uden om macadamianødderne på en meget fin måde.

 

Fra stevia-plantens blade udvindes steviolglykosid, som søder op til 400 gange mere end sukker, og i modsætning til sukker indeholder det ingen kalorier. Steviolglykosid påvirker vores blodsukker meget lidt sammenlignet med ”rigtigt” sukker, der får blodsukkeret til at stige. Dermed er det mindre stressende for det metabolske system, som ikke har godt af mange rutsjeture i blodsukkeret. Det gør steviolglykosid – i daglig tale ofte blot kaldet ”stevia” – til et godt og naturligt alternativ til sukker.

 

Stevia er en plante i kurvblomst-familien og rummer et par hundrede forskellige sorter. Den gror især i den sydamerikanske regnskov og i Mellemamerika, i tropiske og subtropiske egne. Eksempelvis i Paraguay har indianerne siden oldtiden brugt stevia til at søde mad og drikkevarer og til at helbrede kroppen. 

 

Steviolglykosid henter man fra den plante, der hedder Stevia Rebaudiana, hvis blade kan bruges til te, eller i knust og tørret tilstand som sukkererstatning. Steviabladenes kvalitet varierer alt efter jordens beskaffenhed, vand, sollys, dyrkningsmetoder, forarbejdning og lagring. Steviablade fra Paraguay har en høj koncentration (9-13 %) af steviosider og rebaudiosider.

Steviabladene har en sød og frisk smag, der bliver i munden i flere timer. Det er kødet mellem bladets årer, der indeholder de søde elementer, mens selve årerne er bitre.


Choko Macadamianød (Ikke tilsat sukker)

Ingredienser
68% Mørk Chokolade stevia(Kakao,soja)(Kakaomasse,fibre,kakaosmør,fedtreduceret kakaopulver,sødemiddel:steviolglykosider, emulgator:Lecithin,naturlig vanilje aroma),30% macadamianød,overfladebehandling:akaciesaft,shellak,sødemiddel:maltitol,palmeolie, vegetabilsk olie,syre:citronsyre.
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr
Om produktet
Varenr.6311
VarenavnChoko Macadamianød (Ikke tilsat sukker)
EAN nummer5707360006332
OprindelseslandHolland
Nettovægt80 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2255/538
Fedt46
- heraf mættede fedtsyrer20
Kulhydrater20
- heraf sukkerarter1,7
Protein6,2
Salt0,01
Udvidet produktinformation
LivsstilIkke tilsat sukker
MærkningIkke tilsat sukker

Coalas Naturprodukter ApS © 2021
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08