Økologisk

Matcha Pulver

Vegan - Raw - Glutenfri

Dette økologiske matcha pulver fra Coalas Naturprodukter består af 100 % økologisk matcha (Grade A), der er pulveriseret til et pudder-fint produkt, som nemt lader sig indføje i den daglige madlavning, bagning eller i smoothie og varme drikke som te varm eller kold, og med eller uden mælk.

Matcha er således et fint formalet pulver i livlig lysegrøn farve af specielt dyrkede og forarbejdede grønne teblade, der hører til familien af grønne teer, der er ”den originale te”. Bladene er tørret og varmebehandlet med damp eller med en kort ristning - og i dette tilfælde aldrig udsat for temperaturer højere end 42 grader, hvilket vil sige, at produktet er raw – tørringen sker for at lukke bladcellerne og for at forhindre fermenteringsprocessen. Teen laves udelukkende af de bedste topskud fra blandt andet Tencha-tebladene. Matcha dufter af grøn te med et strejf af tang og græs.

Grade A Matcha Te har ikke helt samme sødme som såkaldt Ceremonial matcha te og er heller ikke så stærk og bitter som den, der benævnes Culinary Grade. Grade A Matcha Te bliver værdsat for sin alsidighed. Den kan nydes, som den er, dog vil de fleste nok foretrække Grade A Matcha Teen sammen med aromatiseret sirup, frisk citronsaft, kanel, honning eller mælk/plantedrik. Smagen giver sig fint til kende såvel i drikke som mad og går godt i spænd med juice, saft og smoothie eller drysset på havregrød.

Foreslået anvendelse: 1-2 tsk (=5-10 g) pr. portion.

Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.

Matcha grøn te pulver Ø Grade A 100 g

Ingredienser
Økologisk Matcha pulver 100%.
Om produktet
Varenr.6337
VarenavnMatcha grøn te pulver Ø Grade A 100 g
EAN nummer3800225476188
Nettovægt100
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi1528/362
Fedt4,5 g
- heraf mættede fedtsyrer0,0 g
Kulhydrater45 g
- heraf sukkerarter0,0 g
Kostfibre9,3 g
Protein31 g
Salt0,05 g
Udvidet produktinformation
LivsstilØkologisk
MærkningØkologisk

Coala's Naturprodukter ApS © 2022
Administration: Coala's Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 51 18 10 99 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08