• Mix kaffe økologisk koffeinfri


Økologisk og vegansk

Grøn Kaffe - Koffeinfri

Mix

Grønne malede kaffebønner ligeligt blandet med ristede malede kaffebønner udgør denne Mix-variant af økologisk og vegansk grøn kaffe fra Coalas Naturprodukter. Kaffen er koffeinfri, det vil sige, at koffeinen er trukket ud af kaffe-bønnerne, der er 100 % økologiske. 

Grøn kaffe er grønne, ny-plukkede kaffebønner, der forbliver uristede og males. Ristede kaffebønner er de velkendte brune kaffebønner. Mix blandingen af grøn kaffe og ristet kaffe drikkes som almindelig kaffe brygget på kaffemaskinen, eller som espresso brygget på espresso-maskinen.  Endvidere kan kaffen nydes som urtedrik, hvor man anvender 10 g mix kaffe pr. 2 dl kogt vand, og hvor man filtrerer den malede kaffe fra og nyder udtrækket. To-tre gange om dagen.

Den koffeinfri Mix-kaffe har en fin lysebrun kulør, når man åbner posen, ligesom den velkendte kaffeduft ikke fornægter sig om end i en meget svag udgave. På samme måde bliver kaffen ikke sort, når den er brygget, men derimod fin transparent lysere brun, og smagen er et helt kapitel for sig og adskiller sig væsentlig fra anden kaffe.

Mens den grønne kaffe overrasker med sin blide grøn-gule farve og runde urte-agtige smag, så rummer Mix kaffen både disse smagsnoter fra den rå grønne kaffe såvel som den kendte og traditionelle kaffe-smag i en forfinet og betydelig mere blid udgave. Grøn Kaffe Koffeinfri Mix forener således på en vellykket måde udseende, smag og indhold fra de rå grønne kaffebønner med de brune ristede kaffebønner. De økologiske Arabica kaffebønner er høstet i Peru.

Mix kaffe økologisk koffeinfri

Ingredienser
50% malede rå arabiske kaffebønner*, koffeinfri*, 50% malede ristede arabiske kaffebønner*, koffeinfri*. *=Fra økologisk landbrug.
Om produktet
Varenr.3409
VarenavnMix kaffe økologisk koffeinfri
EAN nummer3800225479127
Nettovægt200g
Udvidet produktinformation
LivsstilØkologisk, raw, vegansk
MærkningØkologisk

Coalas Naturprodukter ApS © 2019
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08