Økologisk
Raw chokolade
Med
højt flavanol-indhold
Den
lave temperatur-proces ved fremstilling af raw chokolade gør, at kakaobønnerne
bevarer et 6 gange højere indhold af flavanoler end tilsvarende produkter med
samme høje kakaoindhold. Samtidig højner kokossukker barerne i forhold til,
hvad man ellers sædvanligvis forbinder med chokolade. Alle Ombar fra Natur-slik.dk er sødet med uraffineret
kokossukker. Kokossukker er rig på mineraler og har et lavt glykæmisk
indeks på 35. Det er fremstillet af nektar fra kokospalmens blomster
Ombar er en kilde til magnesium og
mangan.
Alle Ombar er 100 % økologiske,
mælkefri og veganske, fremstillet af kvalitetschokolade fra Ecuador.
Økologi er mad uden
rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder
ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.
Ombar 90% Øko chokolade
Ingredienser | |
---|---|
Raw Kakao*, kokossukker*, kakaosmør*. * = Fra økologisk landbrug. Minimum 90 % kakaotørstof. |
Om produktet | |
---|---|
Varenr. | 1124 |
Varenavn | Ombar 90% Øko chokolade |
EAN nummer | 5060102661931 |
Nettovægt | 35 g |
Nærringsindhold | |
---|---|
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100g | Energifordeling i varen |
Energi | 2374/575 |
Fedt | 50 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 30 g |
Kulhydrater | 26 g |
- heraf sukkerarter | 10 g |
Kostfibre | 0 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0 g |
Udvidet produktinformation | |
---|---|
Livsstil | Vegansk, glutenfri, økologisk, fri for raffineret sukker |
Mærkning | Økologisk, vegan |