• Panda Lakridsmix 200 gr

Panda Lakrids Mix

Lakto-vegetarisk - Ingen kunstig farve

De lækre stykker fra Naturslik-dk består af en blanding af lakrids og konfektstykker med lakrids indeni samt lakrids med fyld. Bløde, velsmagende lækkerier, som alle har en indbydende konsistens, nogle med en sprød overflade, og alle med en sødme, der er helt perfekt afstemt. Seks forskellige smagsvarianter indgår i poser. Der er ikke tilsat hverken kunstig farve eller kunstig smag, alle ingredienser er naturlige. For eksempel giver caroten og kurkumin farve i fyldet og den sprøde overflade, ligesom anisolie, pebermynteolie og vanillin sørger for smagene sammen med lakridsekstrakt, kakaomasse og pasteuriseret hindbær puré. Fedtet er vegetabilsk fedt fra palme-kerne og shea-kerne.

Det er en mix pose, der har stor appel til såvel voksne som børn, til slikskålen og til servering for gæster med en sød tand, såvel som posen er fin at have med på turen, rejsen, i biografen, eller måske blot have den inden for behagelig rækkevidde i tasken eller bilen. Et festfyrværkeri af sorte, hvide, gule og orange farver og lutter naturlige ingredienser.

Panda Lakridsmix 200 gr

Ingredienser
Melassesirup,HVEDEmel,sukker,kakaosmør,lakridsekstrakt,vegetabilske fedter(Palmekærne,palme,sheakærne),MÆLKEpulver,kakaomasse, majsstivelse,risstivelse,glukosesirup,fortykningsmiddel(gummi arabicum),pasteuriseret hindbær pure,overfladebehandlingsmiddel:(Carnuabavoks, vegetabilske olier(kokos,palmekærne)),surhedregulerende middel,skummetMÆLKSpulver,aromaer(bla.anisolje,peppermynteolje,vanillin). emulgator(lecithin),farvestoffer(kurkumin,caroten).
Holdbarhed
Holdbarhed12 mdr
Om produktet
Varenr.3609
VarenavnPanda Lakridsmix 200 gr
EAN nummer6412500072847
OprindelseslandFinland
Nettovægt200 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi1570/371
Fedt5,1 g
- heraf mættede fedtsyrer3,4 g
Kulhydrater76 g
- heraf sukkerarter55 g
Protein3,1 g
Salt0,41 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerhvedemel, mælkepulver, skummetmælkspulver
Livsstillakto-vegetarisk

Coalas Naturprodukter ApS © 2021
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08