• RooBiotic Energibombe Ginseng ØKO

Økologiske raw energi-bomber

Roo Biotic - Ginseng & Grønkål

Veganske - raw – økologiske - med probiotika - glutenfri - ikke tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker

Ginseng & Grønkål er en af de seks varianter af økologiske raw energi-bomber med probiotika. Vegansk lactobacillus acidophilus, en mælkesyrebakterie, indgår som ingrediens i samtlige Roo Biotic varianter, og konsistensen i de store enkelt-indpakkede energi-bomber er blød og indbydende. Smagen er "sund", og den rå grønkål opleves som et lille rapt snert. Indholdet består foruden probiotika, grønkål og ginseng også af bl.a. tranebær, dadler, mandler, inkabær og kokosblomst-nektar.

Det er de allerbedste råvarer fra naturens skatkammer, der er forenet i Roo Biotic, og ingredienserne er valgt omhyggeligt ud, så de giver et boost af energi uden farve, uden konservering og uden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker.

Ginseng er en plante, der kendes som ”en opstrammer” og indeholder polyacetylener. Grønkål er en såkaldt ”superfood”, kaloriefattig og fuld af kostfibre og A-, C- og K-vitamin, B6-vitamin samt kalcium, jern, mangan og kalium. Desuden indeholder grønkål polyfenoler og fytokemikalier.

Raw food tilkendegiver, at ingredienserne er behandlet ved temperaturer under 42 grader, og dermed er råvarernes gode naturlige indhold af vitaminer og mineraler bedst muligt bevaret. Til formiddag, frokost eller om eftermiddagen er Roo Biotic med ginseng og grønkål et oplagt valg.

Varianterne er følgende: Cacao & Maca – Kirsebær & Acerola – Ashwagandha & Mango – Ginseng & Grønkål – Kokos & Guarana – Choc Chip & Matcha.

RooBiotic Energibombe Ginseng ØKO

Ingredienser
Tranebær*, dadler*, MANDLER*, CASHEWNØDDER*, inca bær*, græskar protein*, kokosnøddeblomst nektar*, grønkål* (3%), ginseng* (1%), Lactobacillus acidophilus. (Vegan). * = Raw ingredienser fra Økologisk landbrug.
Om produktet
Varenr.3389
VarenavnRooBiotic Energibombe Ginseng ØKO
EAN nummer3800232730273
Nettovægt22 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi1550/370
Fedt15 g
- heraf mættede fedtsyrer1 g
Kulhydrater40 g
- heraf sukkerarter33 g
Kostfibre9 g
Protein14 g
Salt0 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerMandler, cashewnødder
Kan indeholde spor affrugtstykker og nøddeskaller
LivsstilØkologisk, Raw, Vegan, Glutenfri, Soja fri
MærkningVegan, Økologisk, Kosher

Coalas Naturprodukter ApS © 2020
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08