• Roobiotic Energibombe Kakao & Maca

Økologiske raw energi-bomber

Roo Biotic - Kakao & Maca

Veganske - raw – økologiske - med probiotika - glutenfri - ikke tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker

Kakao & Maca er en af de seks varianter af økologiske raw energi-bomber med probiotika. Vegansk lactobacillus acidophilus, en mælkesyrebakterie, indgår som ingrediens i samtlige Roo Biotic varianter, og konsistensen i de store enkelt-indpakkede energi-bomber er blød og indbydende. Smagen er frisk og mild, og indholdet består foruden probiotika, kakao og maca af bl.a. dadler, mandler og kokosblomst-nektar. Sidstnævnte er kendt for at have et lavt glykæmisk indeks.

Det er de allerbedste råvarer fra naturens skatkammer, der er forenet i Roo Biotic, og ingredienserne er valgt omhyggeligt ud, så de ikke bare er en nydelse og lækkerbisken, men så de samtidig giver et boost af energi uden farve, uden konservering og uden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker.

Kakao rummer det opkvikkende stof theobromin og desuden polyfenoler, tannin, flavonoider, altså antioxidanter, samt phenylethylamin. Kakao indeholder mere jern end rødt kød og æg og er let fordøjelig (bliver kun i maven 1-2 timer). Maca indeholder calcium, zink, jern, kalium, B-vitaminer, C-vitamin, fibre, protein og fedtsyrer.

Raw food tilkendegiver, at ingredienserne er behandlet ved temperaturer under 42 grader, og dermed er råvarernes gode naturlige indhold af vitaminer og mineraler bedst muligt bevaret. Kakaobønnerne bevarer for eksempel et 6 gange højere indhold af flavanoler end ikke-raw kakao.

Varianterne er følgende: Cacao & Maca – Kirsebær & Acerola – Ashwagandha & Mango – Ginseng & Grønkål – Kokos & Guarana – Choc Chip & Matcha.

Roobiotic Energibombe Kakao & Maca

Ingredienser
dadler*, MANDLER*, kokosnektar*, BRASILIANSK VALNØD*, hampprotein*, kakaopulver* (5%), macapulver* (3%), Lactobacillus acidophilus (vegan). * = raw økologiske ingredienser.
Om produktet
Varenr.3396
VarenavnRoobiotic Energibombe Kakao & Maca
EAN nummer3800232730242
Nettovægt22 g
Nærringsindhold
NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi1891/452
Fedt26 g
- heraf mættede fedtsyrer3 g
Kulhydrater37 g
- heraf sukkerarter25 g
Kostfibre6,6 g
Protein15 g
Salt0,59 g
Udvidet produktinformation
Indeholder allergenerMandler, Paranødder
Kan indeholde spor aftilfældige frugtstykker og nøddeskaller
LivsstilØkologisk, Raw, Vegan, Glutenfri, Soja fri
MærkningVegan, Økologisk, Kosher

Coalas Naturprodukter ApS © 2019
Administration: Coalas Naturprodukter ApS - All natural products - A.C. Illumsvej 12 - DK-8600 Silkeborg
Kontakt os: Tlf.: +45 86 81 90 26 - Fax: +45 86 84 59 90 - E-mail: js@natur-slik.dk - V.A.T. number: 26 60 66 08